Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Απίστευτη καταδίωξη στην Κρήτη: «Σούπερ» γιαγιά και διανομέας «συνέλαβαν» την κλέφτρα (video)

Τι συνέβη

25 Ιουνίου 2023 13:58
Απίστευτη καταδίωξη στην Κρήτη: «Σούπερ» γιαγιά και διανομέας «συνέλαβαν» την κλέφτρα (video)
Από Ελεωνόρα - Βασιλική Πατρικαλάκη

H κλοπή στην Κρήτη ολοκληρώθηκε αλλά η διαφυγή της γυναίκας αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση. Η καταδίωξη από γιαγιά και έναν ντελιβερά που βρήκε στο δρόμο ξεκίνησε ταχύτατα…

Περιπετειώδης καταδίωξη στο Μασταμπά στην Κρήτη, με μια 76χρονη γιαγιά και έναν ντελιβερά να κυνηγούν μια γυναίκα Ρομά, η οποία νωρίτερα μπήκε στο ισόγειο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστη πόρτα, αφαιρώντας από τσάντα το ποσό των 200 περίπου ευρώ. Την ίδια στιγμή, κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα στην Πανεπιστημίου

Μιλώντας στο neakriti.gr η κ. Λιλίκα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της αλλά και το κυνηγητικό που ακολούθησε μέχρι και την σύλληψη της 64χρονης Ρομά.

Η 64χρονη Ρομά αφού άρπαξε τα χρήματα, έβγαλε τα παπούτσια της και άρχισε να τρέχει. Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και άρχισε να την κυνηγάει ενώ στον δρόμο ζήτησε τη βοήθεια ντελιβερά ο οποίος ξεκίνησε να κυνηγά την γυναίκα, η οποία του πετούσε πέτρες για να τον αποφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα, η 64χρονη συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ενώ αποδόθηκε το χρηματικό ποσό στην παθούσα, το οποίο βρέθηκε σε σωματική έρευνα που έγινε στην γυναίκα.

Συναγερμός στο Μενίδι: Άγριος ξυλοδαρμός και ληστεία 42χρονης - Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι, όταν μια 42χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας από άγνωστο άντρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (17/06). Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστο άτομο την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο για να την ληστέψει στην οδό Αρχαίου Θεάτρου στο Μενίδι.

περιπολικό Μενίδι

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο δράστης προσέγγισε την γυναίκα στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου (17/6) και αφού την χτύπησε, της αφαίρεσε την τσάντα της μέσα στην οποία είχε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Ενώ μια αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι τραυμάτισε 70χρονο.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

53χρονος παρέσυρε και σκότωσε 44χρονο που περνούσε διάβαση πεζών στο Μενίδι!

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μενίδι με έναν 44χρονο να χάνει τη ζωή του, ρίχνουν οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο άτυχος 44χρονος προσπάθησε να περάσει από διάβαση πεζών κάθετα την οδό Μόρνου στο Μενίδι.

Το νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 44χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος από τη Μεταμόρφωση προς Άνω Λιόσια.

53χρονος παρέσυρε και σκότωσε 44χρονο που περνούσε διάβαση πεζών στο Μενίδι!

Ο άτυχος 44χρονος πεζός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 53χρονος οδηγός συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ χωρίς να προκύψει κάτι και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η ΕΡΤ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Ιουνίου έχουν καταγραφεί 655 παρασύρσεις πεζών ενώ σε 38 εξ αυτών υπήρξε νεκρός.

Το αντίστοιχο διάστημα του 2022, είχαν καταγραφεί 603 παρασύρσεις πεζών με 33 νεκρούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share