Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: 30χρονη Βραζιλιάνα πιάστηκε με κρυμμένη κοκαΐνη στο εσώρουχό της (video)

Η γυναίκα έφτασε στην χώρα από την Γαλλία

20 Ιουνίου 2023 12:23
Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: 30χρονη Βραζιλιάνα πιάστηκε με κρυμμένη κοκαΐνη στο εσώρουχό της (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, το πρωί της Δευτέρας, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονη Βραζιλιάνα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Χρήστου Ζαμπούνη για την εξάρτησή του από την κοκαίνη.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα από χώρες της Ευρώπης και ύστερα από συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από τη Γαλλία.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε εσώρουχο, εντός του σώματος και στην κατοχή της κατηγορούμενης και κατασχέθηκαν:

  • 1 κιλό και 400 γραμμ. κοκαΐνης σε υγρή μορφή,
  • 300 γραμμ. κοκαΐνης σε στερεή μορφή,
  • το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και
  • κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Θρήνος στο αεροδρόμιο: 11χρονο παιδί πέθανε μετά από αναγκαστική προσγείωση πτήσης

Ένα 11χρονο παιδί πέθανε χθες (Κυριακή 11/06) αφού έχασε τις αισθήσεις του σε πτήση της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη προς τη Νέα Υόρκη, με τις ιατρικές υπηρεσίες να μην μπορούν να επαναφέρουν το παιδί μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στη Βουδαπέστη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Θρήνος στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

Το MTI ανέφερε ότι η Ιατρική Υπηρεσία Αεροδρομίου έσπευσε στη σκηνή μετά την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης TK003 στη Βουδαπέστη την Κυριακή, αλλά το παιδί δεν μπόρεσε να σωθεί παρά την άμεση ιατρική φροντίδα.

Αεροδρόμιο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share