Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Δακρύζει όλη η Σύρος: Τελευταίο «αντίο» στο παιδί που αγαπούσε όλο το νησί - Απαρηγόρητος ο πατέρας του 16χρονου Γιάννη

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του αγοριού για τον αδόκητο χαμό του

15 Ιουνίου 2023 14:44
Δακρύζει όλη η Σύρος: Τελευταίο «αντίο» στο παιδί που αγαπούσε όλο το νησί - Απαρηγόρητος ο πατέρας του 16χρονου Γιάννη
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τα τοπικά μέσα αποφάσισαν να μην κάνουν άλλες ανακοινώσεις μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη, καθώς το νησί βυθίστηκε σε πένθος.

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Σύρου

Ο Γιάννης Γιανεδάκης, ένα αγαπητό παιδί, μεγαλωμένο απο δύο καλά παιδιά, την Δέσποινα και το Μανώλη, δυστυχώς δεν ειναι πλέον μαζί μας. Υπέκυψε στα τραύματά του, απο το τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του λατομείου στον “Βούλια” στην Σύρο. Ο νεαρός είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σύρου, θα αποχαιρετήσει στο τελευταίο ταξίδι τον 16χρονο την Παρασκευή 16/6/23 στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ η σορός θα βρίσκεται απο τις 10 το πρωί στον Ιερό ναό. Το cyclades24, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Είμαστε συγκλονισμένοι για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κηδεία 16χρονου Γιάννη Γιανεδάκη
Κηδεία 16χρονου Γιάννη Γιανεδάκη

Ένοχος ο αναισθησιολόγος για τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας αμέσως μετά τη γέννα - Μόνο της όνειρο ήταν να κρατήσει το μωράκι στην αγκαλιά της (video)

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο αναισθησιολόγος της ιδιωτικής κλινικής που έχασε την ζωή της η Κατερίνα Μπαλτζή λίγες ώρες αφού έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η ποινή για τον αναισθησιολόγο ο οποίος εφημέρευε στην ιδιωτική κλινική είναι 4 χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Η 37χρονη Κατερίνα είχε γεννήσει με καισαρική τομή σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Ίσα που πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της και λίγη ώρα αργότερα εμφάνισε παθολογικά συμπτώματα και είχε αιμορραγία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η αδελφή της είχε ξεκινήσει έναν δικαστικό αγώνα προκειμένου να μάθει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για το κακό που έγινε. 6 χρόνια μετά η ίδια ζει με τον πόνο της απώλειας. Παράλληλα, θυμίζουμε το περιστατικό όπου μία νοσοκόμα έβαλε κάμερα στην θερμοκοιτίδα του μωρού - Μόλις ο πατέρας βλέπει το βίντεο ξεσπάει σε λυγμούς

Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί πρωτόδικη απόφαση του διοικητικού πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης η οποία υποχρέωσε το ΕΚΑΒ να καταβάλλει αποζημίωση στην οικογένεια διότι αποδέχτηκε ότι στο θάνατο της 37χρονης Κατερίνας έπαιξε ρόλο η ολιγωρία. Η ιδιωτική κλινική όταν η Κατερίνα δεν ήταν καλά, είχε κάνει πάνω από 10 κλήσεις στο ΕΚΑΒ για να παραλάβει την κοπέλα και να την μεταφέρει σε δημόσιο νοσοκομείο ωστόσο το ασθενοφόρο καθυστέρησε να πάει.

“Το όνειρο της Κατερίνας ήταν να γεννήσει και να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της. Η απόφαση αυτή είναι ένα φως στην ψυχή μου, μια δικαίωση, μια ικανοποίηση. Η δικαστική απόφαση είναι απάντηση σε όσους έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια και για τυχαίο γεγονός σχετικά με την απώλεια της αδερφής μου», τόνισε χαρακτηριστικά η αδερφή της, μιλώντας στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share