Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε - Πέρασαν 19 χρόνια και είναι αγνώριστο

Συγκινητική ιστορία

9 Ιουνίου 2023 22:08
Μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε - Πέρασαν 19 χρόνια και είναι αγνώριστο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε. Πέρασαν 19 χρόνια και είναι αγνώριστη! Ο δρόμος του καθενός στη ζωή δεν είναι εύκολος, αλλά για τη νεαρή Hannah τη στιγμή που γεννήθηκε φαινόταν απελπιστική.

Η Hannah, ωστόσο, αναδεικνύεται σημαντικά καλύτερη μετά από μια παρατεταμένη και προκλητική! Η εκπληκτική της μεταμόρφωση άφησε όσους τη γνώριζαν πριν να μην μπορούν να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο άτομο. Αλλά πρώτα, τι φταίει η Χάνα και ποιες προκλήσεις αντιμετώπισε; Παράλληλα, δείτε εδώ τη στιγμή που μητέρα αγκαλιάζει τον εξαφανισμένο 3χρονο γιο της μετά από 11 μέρες.

Η ζωή της Hannah δεν ήταν εύκολη. έχει γεμίσει με κακουχίες όπως πεθαίνουν φίλοι και πειράγματα στο σχολείο. Αλλά μόλις άρχισε να πιστεύει ότι τα πράγματα βελτιώνονταν, αυτή η είδηση ​​έμελλε να επικυρώσει τις υποψίες της.

Η Χάνα κρατήθηκε με αγωνία στα χέρια με τα αδέρφια της. Τους κάλεσαν στο σαλόνι οι γονείς τους που είχαν να μεταδώσουν κάποια απαίσια νέα. Η μητέρα της με δακρυσμένα μάτια μίλησε τελικά μετά από μια περίοδο σιωπής «Παρακαλώ μην πανικοβάλλεστε, αλλά έχω κάτι να σας πω». Αλλά για να κατανοήσουμε τις συνθήκες της Χάνα και το τι συμβαίνει, απαιτούνται κάποιες βασικές πληροφορίες.

Η οικογένεια Kritzeck

Όταν ο Larry και η Jackie Kritzeck συνάντησαν για πρώτη φορά το υπέροχο μικρό παιδί που θα άλλαζε οριστικά τη ζωή τους, απέκτησαν τρεις εφήβους, την Kelly, τον Mark και τον Matt. Η Τζάκι και ο Λάρι συμμετείχαν και οι δύο σε κοινοτικές δραστηριότητες, απολάμβαναν την αμοιβαιότητα και ενθάρρυναν τα τρία παιδιά τους να κάνουν το ίδιο. Το ζευγάρι, ενώ προσφέρθηκε εθελοντικά στο ορφανοτροφείο της γειτονιάς ένα Σαββατοκύριακο, δεν είχε ιδέα για τη σημασία αυτής της επίσκεψης για αυτούς.

Συνάντηση με τη Χάνα

Έφτασαν νωρίς και βοήθησαν να στήσουν τα διάφορα περίπτερα για επισκέψεις υιοθεσίας όταν ήταν στο ορφανοτροφείο. Ο καθένας τους τοποθέτησε προσεκτικά τις πληροφορίες στα τραπέζια, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι θα τις χρειαζόταν. Μια νοσοκόμα έφερε ένα μωρό έξω στον ήλιο αργότερα εκείνη την ημέρα και σύντομα βρέθηκε στην αγκαλιά της Τζάκι. Σύμφωνα με τον Λάρι, «Δεν την άφησε να φύγει, ήταν σαν να την ήξερε για πολύ καιρό», Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να υιοθετήσει το παιδί. Ξόδεψαν πολλά χρήματα και η διαδικασία δεν ήταν απλή. Επιπλέον, έπρεπε να πείσουν τα παιδιά τους.

Λέγοντας στα παιδιά

Αν και η Τζάκι και ο Λάρι ήξεραν ότι η συζήτηση δεν θα ήταν εύκολη, παρόλα αυτά έμειναν έκπληκτοι από τις απαντήσεις των τριών εφήβων παιδιών τους. Ενθουσιάστηκαν. Όλοι ήταν περίεργοι για το πώς θα ήταν να είχε ένα μικρότερο αδερφάκι. Η Χάνα υποδέχτηκε στο σπίτι της με στοργικά μπράτσα και λαμπερά χαμόγελα μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία υιοθεσίας. Ωστόσο, η Hannah είχε ένα μυστικό που δεν θα ανακαλύψει μέχρι να μεγαλώσει πολύ.

Μεγαλώνοντας

Η Χάνα ήταν μια θορυβώδης νεαρή που της άρεσε να παίζει και να τρέχει με τα αδέρφια και τον σκύλο της. Η οικογένειά της ήταν σαν κάτι βγαλμένο από παραμύθι. οι γονείς και τα αδέρφια της ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Ήταν όπως κάθε άλλο παιδί. Ωστόσο, σύντομα θα ξεκινούσε το σχολείο. Το κοριτσάκι ανυπομονούσε να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να πάει σε νέα μέρη, αλλά δεν γνώριζε τι σήμαινε για εκείνη.

Σχολική ζωή

Εκείνο τον Σεπτέμβριο, όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα, η Χάνα ανυπομονούσε να μπει στο κτίριο. Ήταν εκστασιασμένη να παίζει με τα παιδιά της ηλικίας της. Η Hannah αρχικά θεώρησε ότι η σχολική ζωή ήταν απλή, αλλά σύντομα άρχισε να μαθαίνει κάτι για τον εαυτό της. Μεγάλωσε σημαντικά διαφορετικά από τα άλλα παιδιά. Ωστόσο, η Τζάκι και ο Λάρι είχαν μια άλλη ανησυχία. ένιωθαν ότι το μικρό παιδί θα έπρεπε σύντομα να αντιμετωπίσει δύσκολες ερωτήσεις.

Εξομολογήσεις

Συνειδητοποίησε τις διαφορές ανάμεσα σε αυτήν και τα αδέρφια της, αλλά το υπέθεσε λόγω ηλικίας. Δυστυχώς, συνειδητοποίησε ότι η διαφορά ηλικίας δεν ήταν η αιτία και είχε πολλές ερωτήσεις για τους γονείς της. Τώρα η Τζάκι και ο Λάρι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους. Ήξεραν ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν. Η Χάνα έβαλε τα κλάματα καθώς ζητούσε να ακούσει την αλήθεια. «Γιατί είμαι διαφορετικός;» Οι γονείς της έπρεπε να καθαρίσουν. Η Τζάκι και ο Λάρι χαμογέλασαν στην κόρη τους και είπαν στη νεαρή κοπέλα πόσο μοναδική ήταν.

Μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε

Αρχέγονος νανισμός

Ήταν ένα από τα μόλις 100 γνωστά πρόσωπα σε όλο τον κόσμο που είχαν την ασθένεια. Αυτό ονομάστηκε αρχέγονος νανισμός. Είναι μια μοναδική και εξαιρετικά σπάνια μορφή νανισμού. Αλλά το μικρό της ανάστημα δεν είναι το μόνο πράγμα. Γεννήθηκε με αυτό και ο μέσος όρος ζωής όσων έχουν την πάθηση είναι 30 χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η Hannah χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια ποικιλία από οδυνηρά ιατρικά ζητήματα που απαιτούσαν συχνά νοσηλεία και συνεχή φροντίδα καθώς βρισκόταν σε χρόνια, ήπια έως σοβαρή ενόχληση.

Λύκειο

Ενώ η Hannah ανυπομονούσε να πάει στο σχολείο, η υπόλοιπη οικογένεια είχε μια ελαφρώς διαφορετική αίσθηση. Φοβήθηκαν ότι άτομα που δεν την γνώριζαν ή την καταλάβαιναν θα την κακομεταχειρίζονταν. Δεν εξεπλάγησαν όταν κάποιοι συμμαθητές της την κακομεταχειρίστηκαν, την φώναξαν με το όνομά της και την επέλεξαν. Αυτό έκανε τη ζωή στο γυμνάσιο εξαιρετικά δύσκολη για έναν νεαρό έφηβο που συχνά συγκρίνεται με παιδί.

Κίνδυνοι

Ωστόσο, η Χάνα είχε ένα πλεονέκτημα: τα αδέρφια της πάντα την πρόσεχαν. Τα αδέρφια της τσακώνονταν συχνά προς τιμήν της, αλλά ακόμη και αυτό δεν μπορούσε να την προστατεύσει πλήρως από κάποιους κινδύνους. Υπήρχε και συναισθηματικός πόνος. Η Χάνα μοιράστηκε κάποτε τις σκέψεις της με ένα αγόρι που θαύμαζε και εκείνος είπε στη Χάνα «να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι κανείς δεν θα βγει ποτέ μαζί της». Ένιωθε φρικτά.

Όνειρα

Η απόρριψη ήταν απαίσια, αλλά ήταν αποφασισμένη να μην την αφήσει να την καθορίσει. Είχε δεσμευτεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο της στο γυμνάσιο. Είχε όνειρα όπως κάθε άλλος έφηβος. Ήξερε ότι θα γινόταν διάσημη γιατί ήταν μοναδική. Εργάστηκε σκληρά για να πραγματοποιήσει τους στόχους της ενώ περνούσε από οντισιόν για σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Ωστόσο, δεν έδρασε μόνη της.

Καλύτερες φίλες

Η Hannah ήταν ιδιαίτερα δεμένη με τα δύο κορίτσια της, την Emily Tofte και τη Heidi Melgren. Οι τρεις φίλοι ταξίδευαν πολύ στον ελεύθερο χρόνο τους όσο ήταν στο γυμνάσιο. Η Χάνα είχε επίσης μια άλλη μοναδική σύντροφο. Το όνομά του ήταν Bradley Jordan και είχε επίσης μια μορφή νανισμού. Δεδομένου ότι ήταν ασυνήθιστο να συναντήσετε κάποιον που μπορούσε να σχετίζεται με την κατάστασή τους, οι δυο τους τα πήγαιναν καλά και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η τραγωδία χτυπά

Μετά το γυμνάσιο, η Hannah και οι δύο πιο στενές της φίλες ξεκίνησαν μια εκδρομή διάρκειας ενός μήνα για να διασκεδάσουν ταξιδεύοντας στη χώρα. Αλλά τη στιγμή που τα πράγματα γίνονταν συναρπαστικά, συνέβη κάτι τρομερό. Η Χάνα έλαβε τρομερά νέα. Η ασθένεια του Μπράντλεϋ προκάλεσε τον θάνατό του. Η Χάνα ήταν συντετριμμένη. Αυτό την έκανε να καταλάβει πόσο σοβαρή ήταν η ασθένειά της.

Ακολουθώντας τα όνειρά της

Ενώ η Hannah λυπήθηκε που είδε τον Bradley να φεύγει, η οπτική της για τη ζωή άλλαξε. Έγινε ευγνώμων. Είναι ευγνώμων για το δώρο να τον συναντά και κάθε μέρα που έζησε. Η Χάνα ήταν έτοιμη να κυβερνήσει τον κόσμο! Ξεκίνησε το ταξίδι της στους περιφερειακούς αφού έγινε μέλος μιας χορευτικής ομάδας.

Μπόρεσε να αντιμετωπίσει τη σκολίωση της και να ανέβει στη σκηνή ως αποτέλεσμα της επίπονης θεραπείας. Ωστόσο, τα πράγματα έμελλε να γίνουν ακόμα πιο περίεργα. Η Χάνα έκανε κάτι. Πήγε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό για να ευαισθητοποιήσει την εμπειρία της από τη ζωή με τον αρχέγονο νανισμό. Όμως κάτι αξέχαστο συνέβη στο The Maury Show.

Συναντώντας τον ήρωά της

Η Χάνα γνώρισε τη Σελένα Γκόμεζ, το είδωλό της. Η Hannah ήταν πάντα θαυμάστρια της ηθοποιού, καθώς την είχε δει στη σκηνή και σε συναυλίες. Όταν ο Maury αποκάλυψε ότι η σταρ θα συναντούσε τη Hannah, ήταν ένα τεράστιο σοκ και μια ευλογία. Ο ενθουσιασμός, ωστόσο, δεν θα κρατήσει πολύ γιατί η Hannah θα λάβει σύντομα ακόμη χειρότερα νέα. Η Τζάκι είχε πολυκυστική νόσο των νεφρών και ήταν άρρωστη. χρειάστηκε μεταμόσχευση.

Το μυστικό της

Η Hannah και τα αδέρφια της βρήκαν τα νέα ενοχλητικά, αλλά το χειρίστηκαν ήρεμα και στήριξαν τη μητέρα τους. Η Χάνα, όμως, πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Πήγε στο νοσοκομείο κρυφά για να δει αν ήταν το γενετικό ταίρι της μητέρας της. Ήταν το ταίρι της μητέρας της. Τα νέα την έκαναν χαρούμενη και χαρούμενη. Υπήρχαν όμως μειονεκτήματα.

Πειστικός

Ως αποτέλεσμα της ασθένειάς της, η Hannah συμβουλεύτηκε να λάβει προφυλάξεις ότι ο κίνδυνος χειρουργικής επέμβασης ήταν πολύ μεγάλος. Η Χάνα δεν έδινε δεκάρα. Ένιωθε σίγουρη ότι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει. Έπρεπε να πείσει τους γονείς της, οι οποίοι δεν ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα. Τελικά συναίνεσαν μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε και ήταν επιτυχής. Η Χάνα βοήθησε να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας που είχε σώσει τη δική της.

Ηθοποιία

Παρόλο που η εμφάνιση της Hannah στο The Maury ήταν η πρώτη της στην τηλεόραση, σίγουρα δεν ήταν η τελευταία της. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός με την εμφάνιση σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα και κινηματογραφικές ταινίες. Επίσης, έκανε παραγωγή και πρωταγωνίστησε στο γνωστό ντοκιμαντέρ Little and Looking for Love. Ωστόσο, δεν ήταν το παν. Η Hannah είναι μια πραγματική τριπλή απειλή, όπως και το είδωλό της, με δεξιότητες στην υποκριτική, στο τραγούδι και στο χορό. Δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει όσους τη συναντούν και τη γνωρίζουν.

Θεμέλιο

Αλλά η δημοτικότητα της Hannah δεν περιορίζεται στη βιομηχανία του θεάματος. Ανέπτυξε μια συνεργασία με το Potential Foundation μαζί με την οικογένειά της. Επισκέπτονται το National Little People Conference στην Αμερική κάθε χρόνο για να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την ασθένειά της. Η Hannah συζητά τις εμπειρίες της ζωής της καθώς και τις ιατρικές διαδικασίες που την κρατούν εύρωστη και υγιή. Το μέγεθος δεν υπαγορεύει τις δυνατότητες και είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή στο έπακρο. Η Χάνα παρακολουθεί συναυλίες, πάρτι, χορούς και άλλα πράγματα που την κάνουν πιο χαρούμενη. Εκτιμά τον χρόνο που διαθέτει. Η οικογένεια έρχεται πρώτη.

Η Χάνα βάζει πάντα την οικογένειά της πρώτη. Το δείπνο στο σπίτι της οικογένειας είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο θορυβώδες από πριν, επειδή τα αδέρφια της έχουν πλέον γυναίκα και παιδιά. Η Χάνα φιλοδοξεί να ερωτευτεί και να κάνει οικογένεια στο μέλλον. Γνωρίζοντας τη Χάνα, θα πετύχει στην προσπάθειά της! «Πάντα ξεπερνά τις προσδοκίες. Πάντα. Σε ποιο ρόλο δεν έχει ποτέ σημασία. Με εμπνέει κάθε μέρα», είπε η Τζάκι για την κόρη της.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share