Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Στάση εργασίας σήμερα (15/6) στα τρόλεϊ - Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

4ωρη στάση εργασίας από τους εργαζόμενους για να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση

15 Ιουνίου 2023 09:01
Στάση εργασίας σήμερα (15/6) στα τρόλεϊ - Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο
ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε 4ωρη στάση εργασίας, προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.

Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.

Αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν τα τελευταία δρομολόγια από τις 11:00 ενώ η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μετά τις 17:00.

Γενική συνέλευση

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο της πλατείας Αττικής με θέματα: οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα κινηθούν κανονικά.

Στάση εργασίας σήμερα (15/6) στα τρόλεϊ - Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Σοκ στο τρόλεϊ: Οδηγός έβγαλε όπλο σε επιβάτη - Τι βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψη

Οδηγός τρόλεϊ συνελήφθη χθες τη νύχτα μετά από καταγγελία στην Αμεση Δράση πως οπλοφορούσε. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σε δρομολόγιο του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα, ο οδηγός έβγαλε όπλο και απείλησε επιβάτη.

Ο επιβάτης απευθύνθηκε στην αστυνομικά και λίγο μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα ο οδηγός εντοπίστηκε στην ακτή Βασιλειάδη και συνελήφθη. Από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τραγωδία στο Φάληρο: Έπεσε από μεγάλο ύψος στο Μικρολίμανο και σκοτώθηκε

Πτώση ατόμου από μεγάλο ύψος στο Μικρολίμανο, σε ένα σημείο κοντά σε καταστήματα εστίασης, σημειώθηκε σήμερα (25/5).

Η πρώτη δείχνει ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της πτώσης. Οι Αρχές ενημερώθηκαν στις 10:00 και στο σημείο μετέβη και η Πυροσβεστική για να κόψει αλυσίδες που υπήρχαν στο σημείο και να αποκτήσει πρόσβαση η αστυνομία.

Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Παρασύρθηκε από αγροτικό μέσα σε γκαράζ πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πόρτο Ράφτη σε διάδρομο γκαράζ πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δυστύχημα συνέβη όταν η οδηγός του αγροτικού οχήματος μπαίνοντας στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει δεν πρόσεξε τον 58χρονο που εργαζόταν μέσα σε φρεάτιο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το όχημα της και να του προξενήσει θανάσιμο τραυματισμό.

Ακολούθως, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας.

«Έκανε κομμάτια το παιδί μου! Όταν μου είπε ο γιατρός πως ήταν κατεστραμμένο το 100% του εγκεφάλου της, του είπα...» - "Λύγισε" ο πατέρας της 21χρονης Έμμας (Video)

"Λύγισε" ο πατέρας της Έμμας, μιλώντας για την απώλεια της 21χρονης κόρης του που "χάθηκε" σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και με τον θάνατό της χάρισε ζωή σε 6 ανθρώπους.

Περιγράφει καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά και τον τρόπο που έμαθε για το δυστυχημα, τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας αλλά και τη γενναία απόφαση της Εμμας να προσφέρει ζωή δίνοντας χαρά σε άλλες οικογένειες.

«Έκανε κομμάτια το παιδί μου! Όταν μου είπε ο γιατρός πως ήταν κατεστραμμένο το 100% του εγκεφάλου της, του είπα...»

«Πρόκειται για ένα μαρτύριο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις το παιδί σου. Κάθε μέρα πονάς, κάθε μέρα σφίγγεται η καρδιά σου. Προσπαθείς να βρεις νόημα να συνεχίσεις. Δε ζεις, απλά επιβιώνεις. Αναρωτιέμαι: Αύριο μεθαύριο θα ζήσω τις χαρές του άλλου παιδιού μου. Πώς θα το ζήσω; Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Της μιλάω από το πρωί που θα ξυπνήσω, μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθώ», τονίζει μεταξύ άλλων στην συγκλονιστική του εξομολόγηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share