Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας λίγο μετά το τελευταίο αντίο στο παιδί της - «Δεν ήξερα ότι διέθετα τόσες δυνάμεις...»

«Το παιδί μου πήγε άδικα...»

1 Δεκεμβρίου 2022 14:55
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας λίγο μετά το τελευταίο αντίο στο παιδί της - «Δεν ήξερα ότι διέθετα τόσες δυνάμεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αποστολή στην Κρήτη και στα Χανιά έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός. Απέραντη θλίψη επικράτησε στο τελευταίο αντίο της γλυκιάς 21χρονης Εμμας. Ο πατέρας της μοιράστηκε με την εκπομπή στιγμές τους, ενώ συγκινεί το αντίο του δασκάλου της και του παπά του χωριού της. Συγκλονίζουν όσα είπε λίγο μετά τον αποχαιρετισμό στο παιδί της η μητέρα του άτυχου κοριτσιού σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή.

«Δεν ήξερα ότι διέθετα τόσες δυνάμεις...»

«Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές δυνάμεις, πίστεψε με… Το μήνυμα σήμερα είναι, κανένα άλλο παιδί να μην πάει έτσι άδικα! Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι», τόνισε με πόνο.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στη λήπτρια καρδιάς: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί - Είναι διπλά τυχερή» (Video)

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας, που έχασε τη ζωή της αφότου ο 26χρονος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από αυτόπτη μάρτυρα για τις στιγμές της παράσυρσης της άτυχης κοπέλας.

Η οικογένεια της νεαρής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και, όπως έχει γίνει γνωστό, η καρδιά της 21χρονης χτυπά πλέον σε μια 40χρονη μητέρα, που ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.

Η μητέρα της Έμμας συγκλονίζει με το μήνυμα που στέλνει μέσω του Open στη 40χρονη γυναίκα: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

«Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου» συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share