Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θλίψη στη Ραφήνα: Πέθανε ο Νίκος Χατζής! «Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες...» - "Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του

«Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα μας λείπεις πάντα»

1 Ιουνίου 2023 10:27
Θλίψη στη Ραφήνα: Πέθανε ο Νίκος Χατζής! «Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Ραφήνα η είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή, με το μήνυμα της αδελφής του στα κοινωνικά δίκτυα να "ραγίζει" καρδιές.

Διαβάστε επίσης: «Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...» - "Ραγίζει" καρδιές η μητέρα της Ευδοκίας που χάθηκε στην καταιγίδα Ιανός (Video)

«Πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες ξαφνικά! Πήγες να βρεις την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες...»

Η αδελφή του Άρτεμις Χατζή, έγραψε: «Νίκο μας πολυαγαπημένε, αδελφούλη μου, μας άφησες σημερα πολύ ξαφνικά! Πήγες να βρείς την μαμά και τον μπαμπά που αναζητούσες τόσο… Όλη μου η ζωή έχει την εικόνα σου, τόσες αναμνήσεις… Θα μας λείψεις αφάνταστα και θα μας λείπεις πάντα».

Πέθανε ο Νίκος Χατζής

«Προσπάθησαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...» - Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (Video)

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Βοιωτίας με τον θάνατο του τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαρμπέρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του λίγες ώρες μάλιστα μετά από αγώνα ποδοσφαίρου στις τοπικές κατηγορίες.

Ο 37χρονος που ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα Αθλ Συλλ. Χωστίων, αναμετρήθηκε με το Δίστομο και μάλιστα πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του. Λίγες ώρες αργότερα όμως και μπροστά στα μάτια της συζύγου και του μικρού παιδιού τους αισθάνθηκε δυσφορία.

Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ο πατέρας του συντετριμμένος περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη πώς έχασε τον αγαπημένο του γιο, ενώ συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια είναι και ο προπονητής του στην ομάδα Γιάννης Καντάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share