Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...» - "Ραγίζει" καρδιές η μητέρα της Ευδοκίας που χάθηκε στην καταιγίδα Ιανός (Video)

9 μήνες μετά τον χαμό της Ευδοκίας και ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν άντεξε την απώλεια του παιδιού του

31 Μαΐου 2023 20:51
«Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σεπτέμβριος του 2020 η φονική καταιγίδα Ιανός που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της παρέσυρε το αυτοκίνητο της Ευδοκίας η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο που εργαζόταν.

Επί 6 ημέρες υπήρξε τεράστια κινητοποίηση για την εύρεσή της με την ελπίδα να είναι ζωντανή. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στις έρευνες. Όμως την τραγική είδηση είχε μεταφέρει πρώτος ο Γιώργος Καραϊβαζ, όταν είχαν βρεθεί ίχνη της 43χρονης!

Διαβάστε επίσης: «Προσπάθησαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...» - Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (Video)

«Ο μπαμπάς της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Την περίμενε κάθε βράδυ. Μετά από λίγους μήνες πήγε να τη "συναντήσει"...»

Η Κατερίνα Σουλιώτη και η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψαν στο Μουζάκι Καρδίτσας και μίλησαν με την μητέρα της Ευδοκίας που δίνει ακόμα τον δικό της αγώνα για να δικαιωθεί όπως λέει η μνήμη του παιδιού της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share