Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Θάνατος 2χρονου κοριτσιού στον Πύργο: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε...» - Τα σπαρακτικά λόγια της τραγικής μητέρας (Video)

«Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί...»

30 Μαΐου 2023 13:30
Θάνατος 2χρονου κοριτσιού στον Πύργο: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε...» - Τα σπαρακτικά λόγια της τραγικής μητέρας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Nεκρό βρέθηκε το δύο ετών κοριτσάκι που είχε χαθεί στον Πύργο. Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Καταραχίου, σύμφωνα με το ilialive. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί είχε παρασυρθεί σε ένα σημείο πολύ μακρύτερα από το σημείο στο οποίο εκτιμούσαν ότι είχε εξαφανιστεί.

«Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε...» - Τα σπαρακτικά λόγια της τραγικής μητέρας

Εμφανώς σοκαρισμένη, και με βουρκωμένα μάτια, η μητέρα του μόλις 2 ετών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, από αρδευτικό καναλέτο στον Πύργο, δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

Η ίδια εξηγεί στην κάμερα του Patrisnews, πως χάθηκε από την προσοχή τους η μικρή Παναγιώτα, επισημαίνοντας πως το παιδί δεν συνήθιζε να πηγαίνει κοντά στο αρδευτικό.

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ».

Μάλιστα, προσέθεσε ότι «Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι , φοβόταν το νερό δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου» λέει η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share