Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγική εξέλιξη: Βρέθηκε νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί στον Πύργο!

Οι αρχές το αναζητούσαν από το μεσημέρι της Δευτέρας

30 Μαΐου 2023 12:02
Τραγική εξέλιξη: Βρέθηκε νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί στον Πύργο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό τέλος για το 2χρονο κοριτσάκι που αναζητούνταν από εχθές στον Πύργο Ηλείας, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ileialive.gr, η άτυχη μικρή βρέθηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή του Καταραχίου. Υπενθυμίζουμε ότι αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: «Έχασα το παιδί μου! Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο» - "Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της 21χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο (Video)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια κοπέλα μόλις 21 ετών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, έφυγε από την πορεία του, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και ανετράπη.

«Έχασα το παιδί μου! Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο» - "Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της 21χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρία Τσοχαντάρη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο ο 26χρονος οδηγός αλλά και η μητέρα της 21χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share