Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο θανατηφόρα τροχαία τα ξημερώματα στην Αττική! Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι - Κατέληξε 21χρονη στον Ασπρόπυργο (Video)

Ανατροπή οχήματος στη λεωφόρο Μαραθώνος

29 Μαΐου 2023 08:15
Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο θανατηφόρα τροχαία τα ξημερώματα στην Αττική! Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι - Κατέληξε 21χρονη στον Ασπρόπυργο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύο θανατηφόρα τροχαία είχαμε τα ξημερώματα στην Αττική, με θύματα έναν οδηγό μοτοσικλέτας στο Μαρούσι και μία 21χρονη που ήταν συνοδηγός σε ΙΧ στον Ασπρόπυργο. Παράλληλα, η Ρόδος έχει βυθιστεί στο πένθος στο άκουσμα της τραγικής είδησης ότι το κορίτσι έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Μαρούσι

Ειδικότερα, στο Μαρούσι σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν μοτοσικλετιστή, στην οδό Σωρού. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο μοτοσικλετιστής είχε υποστεί πολύ βαριά τραύματα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Κατέληξε 21χρονη στον Ασπρόπυργο

Νωρίτερα, τροχαίο δυστύχημα, με μία νεαρή κοπέλα νεκρή, είχε σημειωθεί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος βγήκε από την πορεία του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 21χρονη συνεπιβάτης του οχήματος, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος: Ανατράπηκε αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη και στη λεωφόρο Μαραθώνος νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Στο ύψος της Άνοιξης, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ το όχημα και να ανατραπεί στη μέση του δρόμου.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό τραυματισμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αναφέρουν οι πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share