Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Ανείπωτη θλίψη στο νησί για τον χαμό του νεαρού

18 Μαΐου 2023 14:45
Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο - Βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός
Από Ανθή Κουρεντζή

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λήμνο, με έναν 27χρονο να χάνει τη ζωή και ένα άτομο να τραυματίζεται σοβαρά. Την ίδια στιγμή, δείτε τα λόγια του πατέρα για τον θάνατο της 12χρονης στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Μύρινας – Θέρμων, με τον οδηγό, για ακόμα άγνωστο λόγο, να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε σε πινακίδα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν επίσης ένας συνοδηγός, ο οποίος υπέστη τραυματισμούς. Η κατάσταση του ήταν σοβαρή, και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να λάβει άμεση ιατρική περίθαλψη.

Παρόλο που δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, απαιτείται περαιτέρω έρευνα και έρευνα των αρμόδιων αρχών για να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του περιστατικού.

Τραγωδία στην Λήμνο: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο

Σοκαριστικό τροχαίο στο Κορυδαλλό: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων - Στο νοσοκομείο με τραύματα δύο ανήλικα παιδιά (Video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Κορυδαλλό με αποτέλεσμα δυο ανήλικα παιδιά να τραυματιστούν. Την ίδια στιγμή, «ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 12χρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα στην Καλλιθέα τη Δευτέρα 8 Μαΐου, όταν επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Όλα συνέβησαν όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε της πορείας του, επί της Αθανασίου Διάκου με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα 25 μέτρων περίπου. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα εκ των οποίων και δύο παιδιά.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν να τραυματιστούν οι δύο ανήλικοι και να χρειαστεί η συμβολή της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν και να παραδοθούν στο ΕΚΑΒ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share