Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό στην άσφαλτο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με ανεύθυνους οδηγούς που προκαλούν τροχαία ατυχήματα και στη συνέχεια γίνονται… καπνός

15 Μαΐου 2023 17:09
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (15/5) σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην συμβολή των λεωφόρων Παπαναστασίου και Κνωσού όταν έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια ανέβασε ταχύτητα και έφυγε.

Δείτε επίσης: «Μέχρι να πεθάνουμε... Παρέσυρε το κοριτσάκι μου μπροστά στην αδερφής της. Η εικόνα δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη της» - Ανατριχιάζει ο πατέρας της 12χρονης από την Καλλιθέα

Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε στο πόδι και έντρομος ζήτησε την βοήθεια των εργαζομένων στο σούπερ μάρκετ.

Ηράκλειο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό στην άσφαλτο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο ίδιος είχε προλάβει να πάρει την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος την οποία και παρέδωσε στις αρχές προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασία εντοπισμού του ανεύθυνου οδηγού.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο ένας 42χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Μαΐου στον δρόμο Ηρακλείου - Αρκαλοχωρίου και πιο συγκεκριμένα, στην διασταύρωση προς Αρχάνες.

Επίσης, δείτε τι είπε ο 32χρονος στην απολογία του για το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr το τροχαίο έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ άμεσα έσπευσαν στο σημείο η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ καθώς είχε εγκλωβιστεί ένας 42χρονος άνδρας.

Από την Πυροσβεστική συμμετείχαν στη διάσωση απεγκλωβισμού ένα όχημα με τέσσερις πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς ο 42χρονος απεγκλωβίστηκε πριν έρθουν οι διασώστες.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο ένας 42χρονος

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος άνδρας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ζωή του 42χρονου δεν κινδυνεύει.

«Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε! Το αγόρι μας είναι στον παράδεισο» - Καταρρακωμένοι οι γονείς του αδικοχαμένου 30χρονου αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο (Video)

Καταρρακωμένοι είναι οι γονείς του αδικοχαμένου 30χρονου αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο. Συγκλονισμένοι οι γονείς του που μένουν στην Καλαμπάκα, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ευγενία Πουλοπούλου για το παιδί τους που έγινε πια ένας άγγελος.

Καταρρακωμένοι οι γονείς του αδικοχαμένου 30χρονου αστυνομικού που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο

«Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε! Το αγόρι μας είναι στον παράδεισο. Δεν φταίει ο οδηγός του λεωφορείου, δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου», τόνισε συντετριμένη η μητέρα του άτυχου 30χρονου.

Αυτός είναι ο 30χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας - Συντετριμμένη η μητέρα του: «Ήταν θέλημα Θεού, δεν ξέρω ποιος παραβίασε»

Ο 30χρονος Ηλίας ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα στο Καλλιμάρμαρο και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ήταν λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα. Ο 30χρονος αστυνομικός μόλις είχε σχολάσει από την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή που τόσο πολύ αγαπούσε. Η σύγκρουση με αυτό το λεωφορείο της γραμμής 209 στάθηκε μοιραία για τον νεαρό αναβάτη της μηχανής.

Η μηχανή κινούταν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού. Παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με το λεωφορείο που ερχόταν από τη Βας. Όλγας στις γραμμές του τραμ. Το τηλέφωνο της μητέρας του χτύπησε στις 7:30 το πρωί. Συντετριμμένη από τον χαμό του μονάκριβου γιου της μιλάει στο LIVE NEWS.

«Το πρωί μας πήραν εμάς στις 7:30. Γύριζε από τη δουλειά του από τη νυχτερινή βάρδια. 4 Δεν ξέρω καθόλου ποιος παραβίασε. Συγχωρεμένοι να είναι όλοι, ό,τι και να έγινε, ήταν θέλημα Θεού να γίνει», αναφέρει η μητέρα του θύματος του τροχαίου.

Ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών δήλωσε: «Δυστυχώς η σημερινή μέρα δεν είχε λίγους μήνες που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα». Ο 30χρονος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, με τον οδηγό του λεωφορείου να καλεί το ασθενοφόρο σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

«Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, την οικογένεια της αστυνομίας, τους φίλους και τους συγγενείς. Συλλυπητήρια», είπε ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών-ειδικών φρουρών.

Ο 30χρονος με καταγωγή από την Καλαμπάκα είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός από μικρό παιδί. Η μητέρα του του έλεγε συχνά να γυρίσει πίσω στον τόπο όπου μεγάλωσε και γεννήθηκε για να έχει κοντά της τον γιο της.

«Του άρεσε. Είχε συνηθίσει, του άρεσε η δουλειά του αστυνομικού. Τώρα τι να πω… Του είπα: ”Φύγε, έλα επάνω”. ”Όχι”, λέει, ”καλά είμαι εδώ”. Του άρεσαν οι ταινίες οι αστυνομικές, του άρεσε», σημείωσε η μητέρα του θύματος. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη όπως προβλέπεται με τις Αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share