Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέμπη: «Τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά...» - Οργισμένη η μητέρα «ήρωα» φοιτητή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της τραγικής βραδιάς (video)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

31 Μαρτίου 2023 16:22
Τέμπη: «Τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά...» - Οργισμένη η μητέρα «ήρωα» φοιτητή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της τραγικής βραδιάς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του Δημήτρη Αράπη, του φοιτητή της Σχολής Μηχανικών του εμπορικού Ναυτικού που τραυματισμένος απεγκλώβιζε επιβάτες από τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Η μητέρα του εξομολογήθηκε τα εξής: «Με πήρε το παιδί μου και με ρώτησε «μαμά τι να κάνω; Βλέπω ανθρώπους χτυπημένους γύρω μου, ανθρώπους που ξεψυχάνε, τι να κάνω; Τους είπα να βρουν δρόμο διαφυγής. Το είχανε πάρει σε ένα περιπολικό μαζί με άλλα τρία παιδιά γιατί κρύωναν, ήταν χτυπημένα και σέρνονταν στα γρασίδια. Το βαγόνι το είχαν ζώσει οι φλόγες, τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά για να ανέβουν. Είχαν πέσει στο χαντάκι, για να μπορέσουν να ανέβουν».

Ο νεαρός φοιτητής ήταν πολυτραυματίας, καθώς είχε χτύπημα στον πνεύμονα, με σπασμένα πλευρά και τραύματα σε όλο του το σώμα. Για ένα μήνα έδωσε μάχη για να επουλώσει τις πληγές του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως σημείωσε η μητέρα του φοιτητ ή που προγραμμάτιζε να ταξιδέψει με άλλο δρομολόγιο αλλά τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, καθώς έγινε ένα μπέρδεμα με το εισιτήριό του, «ένιωσε ηλίθια που η Hellenic Train επέστρεψε το ποσό του εισιτηρίου. Εκεί φούντωσα, δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;».

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι μ@@@@@, ανίκανοι, άχρηστοι! Θα έπερεπε να είχαν δέσει μία θηλιά...» - Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)

Ξεσπά αδερφή θύματος, της τραγωδίας των Τεμπών, μέσα από πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» καταθέτοντας τον πόνο της αλλά και την οργή της για την ανικανότητα των υπέυθυνων. Επίσης, την οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως “μη ολοκληρωμένο”.

Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας

«Όλο αυτό σε θυμώνει, σε εξοργίζει και δεν σε αφήνει και να το αποδεχτείς! Γιατί δεν αρρώστησε, δεν είχε ένα τροχαίο να πεις ότι, ναι έφταιγε, τράκαρε, χτύπησε και λοιπά... Είναι κάποιοι μ@@@@@, συγγνώμη για την φράση μου, ανίκανοι, άχρηστοι, που θα έπρεπε να είχαν δέσει μία θηλιά, δέχτηκαν μία θέση για την οποία ήταν ανίκανοι»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share