Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Ασέβεια νεκρών! Η Hellenic Train επέστρεψε τα χρήματα του εισιτηρίου στους θανόντες της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)

«Η διαδρομή δεν ήταν Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ήταν Αθήνα – Άγιος Πέτρος. Ντροπή!»

30 Μαρτίου 2023 11:47
Τραγωδία στα Τέμπη: Ασέβεια νεκρών! Η Hellenic Train επέστρεψε τα χρήματα του εισιτηρίου στους θανόντες της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Τέμπη: Επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη έκανε η Hellenic Train, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Η καταβολή των χρημάτων έγινε και σε επιζόντες αλλά και στις οικογένειες επιβατών που έχασαν τη ζωή τους.

Ενώ, εκτός ΜΕΘ και έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της, είναι η Δάφνη, επιβάτισσα της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του Πρωινό: «Η ντροπή του αιώνα! Γυρίζουν πίσω σε όλους τους επιβάτες το εισιτήριο του τρένου που πλήρωσαν, επειδή δεν ολοκληρώθηκε η διαδρομή, διότι η διαδρομή δεν ήταν Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ήταν Αθήνα – Άγιος Πέτρος. Ντροπή!

Στους ανθρώπους αυτούς που ήταν στο τρένο της φρίκης, σε αυτό το δρομολόγιο της ντροπής και της φρίκης, γυρίζουν οι αναίσχυντοι 31,5 ευρώ, την τιμή του φοιτητικού εισιτηρίου. Ενσυναίσθηση δεν υπάρχει; Το κάνατε σοβαρά όλο αυτό; Κάποιος το σκέφτηκε το υλοποιήσατε; Είστε βλάκες; Εσείς που το κάνατε αυτό είστε ηλίθιοι; Δεν μπορώ να καταλάβω και μηνύστε με, ειλικρινά»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share