Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά! Η κάθε μέρα που περνάει θέλει προσοχή, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι...» - Βγήκε από την ΜΕΘ, η Δάφνη, η κοπέλα του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου (Video)

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλυτέρα»

29 Μαρτίου 2023 20:38
Τραγωδία στα Τέμπη: «Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά! Η κάθε μέρα που περνάει θέλει προσοχή, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι...» - Βγήκε από την ΜΕΘ, η Δάφνη, η κοπέλα του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ και έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της, είναι η Δάφνη, επιβάτισσα της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ευάγγελος Βλάχος, αδελφός θύματος και γαμπρός της κοπέλας, τόνισε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει. Ενώ, εξοργισμένος είναι ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη, με τις εξελίξεις στην υπόθεση και συγκεκριμένα με το ότι ο υπεύθυνος σταθμάρχης αφέθηκε ελεύθερος.

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλυτέρα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό».

«Έχουμε διακριτική στάση»

Όπως λέει ο κ. Βλάχος, η οικογένεια τηρεί διακριτική στάση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

«Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται».

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κατάλαβε μετά από 10 μέρες τι είχε συμβεί, είχαν καεί τα...» - Συγκλονίζει ο πατέρας διασωθέντα φοιτητή που πήρε εξιτήριο μετά από μάχη 29 ημερών (Video)

Εξιτήριο πήρε σήμερα και ύστερα από 29 μέρες νοσηλείας, από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο τρένο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε το μοιραίο βράδυ με την κοπέλα του και την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο κυλικείο του τρένου. Επίσης, συγκλονίζει η κόρη θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη!

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή T-live ο πατέρας του 21χρονου.

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του, φέρνοντας στο μυαλό του τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του.

«Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν» εξομολογήθηκε ο πατέρας για τις προσπάθειες των δύο νεαρών να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share