Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Τρισάθλια η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου των θυμάτων» - Οργή από τον αδερφό του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου (Video)

"Κύμα" αντιδράσεων έχει προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως "μη ολοκληρωμένο"

31 Μαρτίου 2023 14:30
Τραγωδία στα Τέμπη: «Τρισάθλια η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου των θυμάτων» - Οργή από τον αδερφό του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως “μη ολοκληρωμένο”.

Πρόκειται για το δρομολόγιο της 28ης Φεβρουαρίου που πραγματοποίησε η μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62, οδηγώντας στον θάνατο 57 ανθρώπους, όταν συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία. Μάλιστα, η επιστροφή του αντιτίμου έγινε μόνο σε όσους είχαν πληρώσει ηλεκτρονικά το εισιτήριο.

Θέλω να ξέρω ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτό, για να αποφασίσουμε αν είναι κάτι άθλιο, ή τρισάθλιο, είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου που έχασε τη ζωή του το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα"

Όπως λέει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, το πιο εξοργιστικό είναι πως αυτή η κίνηση αποτελούσε και την… πρώτη επίσημη εμφάνιση της εταιρείας.

Από την πρώτη ημέρα ζητούμε επικοινωνία με την Hellenic Train. Εμείς όσο ψάχναμε τον αδερφό μου, ζητούσαμε να μας πουν σε ποιο βαγόνι είναι. Ουσιαστικά, αυτή είναι η πρώτη επικοινωνία της εταιρείας με μας, δήλωσε.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ψυχολόγος μου είναι η προσευχή. Εύχομαι όλα τα παιδιά που "έφυγαν" να τα έχει ο Θεός κοντά του» - Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της (Video)

«Παγωμένη» είναι η Ελλάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, όπου νέοι άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω συντετριμμένους τους οικείους τους. Γιαγιά θύματος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ανατρίχιασε για τον χαμό της εγγονής της. Επίσης, ξέσπασε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης για την αδικοχαμένη σύζυγό του στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας ότι η απώλεια θα σβήσει μόλις φύγει από την ζωή.

Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της

«Ο πόνος είνια πόνος, δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Αλλά το σοκ βέβαια, εκείνο ήταν μεγάλο. Αλλά δεν ξεχνιέται. Δεν ξεχνιέται ο.τι και να πει κανείς. Ούτε η μάνα, ούτε ο πατέρας, ούτε ο παππούς, ούτε η γιαγιά. Δύσκολα ξεπερνιέται παιδί μου. Ακαριαίος Θάνατος. Βίαιος. Άσχημος πολύ. Αν και εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά αυτά που έφυγαν νέα να τα έχει ο Θεός κοντά του. Ταξιαρχία ολόκληρη αγγέλων έχει»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share