Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Νέα τραγική υπόθεση στην Κρήτη: Λυράρης κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου με βοήθεια γιατρού!

Οργή με τις αποκαλύψεις!

27 Μαρτίου 2023 16:05
Νέα τραγική υπόθεση στην Κρήτη: Λυράρης κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου με βοήθεια γιατρού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα τραγική υπόθεση που μοιάζει σε εκείνη της 12χρονης στον Κολωνό που έχει επίσης ραγδαίες εξελίξεις, έρχεται να γίνει γνωστή από την Κρήτη, όπου ένας 66χρονος λυράρης, ένας 46χρονος γιατρός, δύο αγνώστων δραστών και 29 χρηστών social media βρίσκονται σε δικογραφία για βιασμό και μαστροπεία κατ' εξακολούθηση σε ανήλικο παιδί, που σήμερα είναι 17 ετών, την ίδια ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ηλιούπολης.

Όπως προκύπτει από την προανακριτική έρευνα, ο 66χρονος λυράρης εκμεταλλευόμενος τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με την οικογένεια του ανήλικου, από το 2018 (σ.σ. όταν ακόμη το παιδί ήταν 11 ετών) άρχισε να το προσεγγίζει και να του κάνει προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα. Τελικά, φτάνοντας στο 2020 (σ.σ. σε ηλικία 13 ετών) τον εξανάγκασε σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, κάτι που φέρεται να έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023.

Βιασμός στην Κρήτη

Φρίκη με τις αποκαλύψεις

Καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (από το 2020) ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξανάγκαζε τον ανήλικο να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιερχόμενο, το οποίο στη συνέχεια το διακινούσε σε άλλα άτομα μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης όπου είχε δημιουργήσει προφίλ με τα στοιχεία του αγοριού χωρίς την άδεια του.

Ο Κρητικός μουσικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και τον Φεβρουάριο του 2023 είχε κανονίσει ραντεβού με τρεις άνδρες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους στον 17χρονο.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο 46χρονος γιατρός (δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου), ο οποίος δεν είχε ολοκληρωμένη συνεύρεση με το παιδί, εν αντιθέσει δύο άγνωστα άτομα που αναζητούνται αρχικά για ταυτοποίηση.

Επίσης, από την καταγγελία προέκυψε ότι ο 66χρονος λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογής επικοινωνίας, όπου φέρεται να απέστειλε σε 29 άτομα φωτογραφίες και βίντεο με τον ανήλικο γυμνό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, προχώρησε σε έφοδο στο σπίτι του μουσικού και τελικά τον συνέλαβε για τον νόμο περί όπλων καθώς εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς κ.ά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα 10 κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν σπίτι του, ένα τάμπλετ, ένα λαπτοπ και 4 κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων.

Θρίλερ δίχως τέλος με τους βιασμούς και την εκπ@ρνευση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Η αδελφή της είχε εξαφανιστεί για τρεις εβδομάδες! Τι υποστήριξε η δομή (Video)

Σε αποκαλύψεις "βόμβα" προχώρησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος όσον αφορά την υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου κοριτσιού στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα των κοριτσιών γνώριζε ότι οι ανήλικες έφευγαν από τη δομή, τονίζοντας πως είχε διαμαρτυρηθεί.

«Η μητέρα το γνώριζε και επανειλημμένως και εγγράφως είχε διατυπώσει τα παράπονα και τις καταγγελίες της για τις συνθήκες προστασίας που υπήρχαν ή δεν υπήρχαν για τα δύο κορίτσια της που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη δομή.

Την ενημέρωνε η δομή και το μάθαινε από τα ίδια τα κορίτσια μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο, χάθηκαν τα ίχνη του μεγάλου κοριτσιού για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Amber Alert και να γίνει αναζήτηση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής», είπε ο δικηγόρος.

Η μητέρα των ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο, είχε εκφράσει τα παράπονά της στη δομή, ωστόσο δεν άλλα τίποτα σε αυτή την κατάσταση. Η δομή από την πλευρά της υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ασκήσει βία για να περιορίσει τα παιδιά.

«Δεν τηρείται το πρωτόκολλο. Δεν υπήρχε φύλαξη και οι καταγγελίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη δομή ό, τι ώρα θέλουν φεύγουν κι ό, τι ώρα θέλουν επιστρέφουν, πράγμα που καθιστά τα παιδιά ανυπεράσπιστα και τα εκθέτει σε κίνδυνο», συμπλήρωσε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προτεραιότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος των κοριτσιών είναι να απομακρυνθούν από τη δομή και να μεταφερθούν σε άλλη, η οποία θα παρέχει καλύτερες συνθήκες προστασίας και ασφάλειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share