Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό! Μεγάλο πρόβλημα στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Κατεχάκη (Video)

Μεγάλη προσοχή

16 Ιανουαρίου 2023 08:40
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό! Μεγάλο πρόβλημα στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Κατεχάκη (Video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία εξαιτίας τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν από την έξοδο για Κηφισιά. Παράλληλα, με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς πολύ αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν εξαιτίας της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα της ανόδου έως τον κόμβο της Καλυφτάκη, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι και το ύψος του Αιγάλεω. Την ίδια ώρα κίνηση υπάρχει στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, καθώς και στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα. Παράλληλα, μία έκτακτη ανατροπή έρχεται στην καθημερινότητα των Αθηναίων, με μία τεράστια αλλάγη που θα γίνει στο Μετρό.

Τραγική κατάληξη από το τροχαίο στην Συγγρού: Νεκρός ο 60χρονος οδηγός - Πώς συνέβη το δυστύχημα (video)

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε κολώνα το πρωί του Σαββάτου (14/1) στη Λεωφόρο Συγγρού. Οι αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό τροχαίο ακόμα διερευνώνται.

Ο άτυχος 60χρονος από τον Πειραιά οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Συγγρού όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κολώνα. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τον 60χρονο οδηγό, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας κι από την πρόσκρουση “εκτοξεύθηκε” στη θέση του συνοδηγού. Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο μήπως ο 60χρονος ένιωσε αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ κατευθυνόταν προς τον Πειραιά.

Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, δείχνει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης του οχήματος στην κολώνα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share