Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

9 Δεκεμβρίου 2022 14:05
Θρίλερ στην Καλαμάτα: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι!
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλαμάτα, καθώς νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε νταμάρι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα – ηλικίας περίπου 70 ετών – εικάζεται ότι έπεσαν από μεγάλο ύψος στο νταμάρι που βρίσκεται στην περιοχή των Λεΐκων. Επίσης, νεκροί ανασύρθηκαν από χαράδρα 200 μέτρων δύο άνθρωποι, οι οποίοι επέβαιναν σε φορτηγό, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε από την πορεία του κι άρχισε την ελεύθερη πτώση στον γκρεμό.

Σύμφωνα με το tharrosnews, στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί. Οι σοροί του ζευγαριού βρίσκονται σε δύσβατο σημείο μέσα στο νταμάρι, και αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να ανασυρθούν από τις αρμόδιες Αρχές. Παλαιότερα στο σημείο λειτουργούσε λατομείο.

Νεκρό ζευγάρι στην Καλαμάτα

Έγκλημα στα Μέγαρα: Συνελήφθη ο Ρομά που πυροβόλησε και σκότωσε 30χρονο ομόφυλό του σε καταυλισμό - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (Video)

Έγκλημα στα Μέγαρα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο Ρομά που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε 30χρονο ομόφυλό του.

Το περιστατικό συνέβη σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή των Μεγάρων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι είχαν μεθύσει και δεν άργησαν να «ανάψουν» τα αίματα.

Μετά από διαμάχη που είχαν μεταξύ τους, ο δράστης πυροβόλησε τον 30χρονο με κυνηγετικό όπλο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων σε σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

«Βραδινές ώρες σήμερα (8/12/2022), μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ημεδαπός θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Προανάκριση θα διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής».

Το περιστατικό δεν έχει σχέση με τα επεισόδια στη λεωφόρο Διυλιστηρίων, στον Ασπρόπυργο, κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ όπου οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν τις ομάδες των Ρομά και ακολούθησαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share