Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε χαράδρα 200 μέτρων

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη στον Πόρο

3 Δεκεμβρίου 2022 18:37
Ανείπωτη τραγωδία στην Κεφαλονιά: Δύο νεκροί από πτώση φορτηγού σε χαράδρα 200 μέτρων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκροί ανασύρθηκαν από χαράδρα 200 μέτρων δύο άνθρωποι, οι οποίοι επέβαιναν σε φορτηγό, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε από την πορεία του κι άρχισε την ελεύθερη πτώση στον γκρεμό.

Όπως αναφέρει το inkefalonia.gr δυστυχώς, και οι δυο επιβαίνοντες οδηγός και συνοδηγός εντοπίστηκαν νεκροί κι έγινε επιχείρηση από την πυροσβεστική για να ανασυρθούν οι σοροί από την δύσβατη περιοχή.

Το φορτηγό κινείτο σε επαρχιακό δρόμο στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου όπου ξαφνικά βρέθηκε στο κενό γύρω στις 4:30 το απόγευμα. Και οι δυο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο είναι νεκροί. Πρόκειται για δύο νέους άνδρες, τον ιδιοκτήτη του οχήματος περίπου 25 ετών και τον χειριστή του μηχανήματος, ίδιας περίπου ηλικίας που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία πέφτοντας στο γκρεμό.

Επιχειρηση διασωσης σε γκρεμο
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Σοκαριστικό τροχαίο στη Λάρισα: Φορτηγό συγκρούστηκε με ηλεκτρικό πατίνι – Τι συνέβη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/12) στη Γιάννουλη της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, φορτηγό συγκρούστηκε – υπό άγνωστες συνθήκες – με ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 22χρονος.

Δείτε επίσης: Κρυφή κάμερα κατέγραψε τον δράστη που την λήστεψε την 21χρονη Έμμα ενώ ψυχορραγούσε!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Κατά την εξέτασή του από τους γιατρούς εντοπίστηκε αιμάτωμα και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συναγερμός στη Λάρισα: Ανατροπή βυτιοφόρου με εύφλεκτο υλικό - Διακοπή της κυκλοφορίας

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και κάποιες ώρες στις Αρχές μετά την ανατροπή βυτιοφόρου οχήματος στον κόμβο Γυρτώνης, έξω από τη Λάρισα.

Δείτε επίσης: Λαμία: Ανετράπη βυτιοφόρο όχημα - Χύθηκαν στο δρόμο 17 τόνοι γάλα! (video)

Στο σημείο έχει μεταβεί αστυνομία και πυροσβεστική, καθώς το όχημα μετέφερε αργό, που είναι εύφλεκτο υλικό και υπάρχει ακόμα και μικρός κίνδυνος για έκρηξη, Η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share