Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λαμία: Ανετράπη βυτιοφόρο όχημα - Χύθηκαν στο δρόμο 17 τόνοι γάλα! (video)

Είχε ξεκινήσει από τον Πύργο Ηλείας με κατεύθυνση προς Λαμία

24 Απριλίου 2022 18:45
Λαμία: Ανετράπη βυτιοφόρο όχημα - Χύθηκαν στο δρόμο 17 τόνοι γάλα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βυτιοφόρο ανετράπη στη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στις στροφές του Μπράλου λίγο έξω από τη Λαμία με αποτέλεσμα να χυθούν στο δρόμο 17 τόνοι γάλα. Σύμφωνα με το lamia report, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε στροφή και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού και δεν περνούσε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε επίσης: Σούβλισμα με... Ρίχτερ στην Αθήνα: Σεισμική δόνηση στην πρωτεύουσα

Το τροχαίο έγινε στις 12:30΄ το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Ο οδηγός του βυτιοφόρου, που ανήκει σε εταιρεία περισυλλογής γάλατος, είχε ξεκινήσει από τον Πύργο Ηλείας και είχε κατεύθυνση προς Λαμία.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Σοβαρό ατύχημα (23/4) με νταλίκα στην Αθηνών-Κορίνθου: Μετ’ εμποδίων κινούνται τα οχήματα

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα στην στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας, λόγω εκτροπής νταλίκας στο 59ο χλμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ). Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, σε λίγο θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορία από Κινέτα.

Χτύπησε βάναυσα γιαγιά και της έκλεψε το αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγο αργότερα

Τραγική εξέλιξη είχε η κλοπή ενός αυτοκινήτου στο Σαν Αντόνιο, με έναν άντρα να αποσπά το όχημα από ηλικιωμένη και εν συνεχεία να σκοτώνεται σε τροχαίο!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο άγνωστος χτύπησε την 72χρονη Σίρλεν Ερνάντεζ μέχρι να καταφέρει να της πάρει τα κλειδιά, με το όχημα να εντοπίζεται αργότερα τρακαρισμένο – με τον κλέφτη να κείτεται νεκρός στο εσωτερικό.

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση, σχολίασε πως «πολλοί λένε για κάρμα, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σκοτώθηκε. Ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει από τη μιζέρια του».

Την ίδια ώρα, έχει στηθεί πλατφόρμα στο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα ούτως ώστε να αγοράσει νέο αμάξι η ηλικιωμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share