ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

«Πονάμε για το παιδί μας»: Το πρώτο μήνυμα από την οικογένεια του Γ. Μαζωνάκη – Η αλήθεια για το σπίτι στη Βούλα και τα προσωπικά αντικείμενα

Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, οι γονείς του δηλώνουν συντετριμμένοι, παρακολουθούν μέσω του δικηγόρου τους τις δικαστικές εξελίξεις
Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, οι γονείς του δηλώνουν συντετριμμένοι, παρακολουθούν μέσω του δικηγόρου τους τις δικαστικές εξελίξεις
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, η οικογένειά του εξακολουθεί να βιώνει τη βαθιά οδύνη της απώλειας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διερεύνηση για όσα συνέβησαν στο ιατρείο στο Κολωνάκι.

Οι γονείς του παρακολουθούν στενά κάθε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση, ωστόσο, ακόμη και μετά την προφυλάκιση των δύο γιατρών που εμπλέκονται σε αυτή, δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε δημόσιες δηλώσεις. Η επικοινωνία τους πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του νομικού εκπροσώπου τους, Χαράλαμπου Λυκούδη.

Μέσω σχετικής ενημέρωσης, οι οικείοι του τραγουδιστή θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι έχουν σταθεί στο πλευρό τους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Όπως ανέφεραν, είναι συντετριμμένοι και ενημερώνονται για οτιδήποτε αφορά τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η οικογένεια περιγράφει μια κατάσταση στην οποία ο πόνος δεν αφήνει περιθώρια για περισσότερα λόγια. Οι γονείς του μιλούν για το παιδί τους και τη «λατρεία» τους, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή τη δύναμη να τοποθετηθούν περισσότερο δημόσια.Την ίδια ώρα, δηλώνουν βαθιά συγκινημένοι από το κύμα αγάπης και ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται από τον κόσμο για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι διευκρινίζεται για την κατοικία του στη Βούλα

Παράλληλα με τις δικαστικές εξελίξεις, διευκρινίσεις δίνονται και σχετικά με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για το σπίτι όπου διέμενε ο τραγουδιστής στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, είχε αναπτυχθεί φημολογία σύμφωνα με την οποία η συγκεκριμένη κατοικία θα μπορούσε να μετατραπεί σε χώρο αφιερωμένο στη μνήμη του. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι το ακίνητο δεν αποτελούσε ιδιοκτησία του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής διέμενε εκεί ως ενοικιαστής, έχοντας σχετικό συμβόλαιο μίσθωσης. Επομένως, τα δεδομένα γύρω από την κατοικία είναι διαφορετικά από εκείνα που άφηναν να εννοηθεί οι αναφορές περί δημιουργίας χώρου μνήμης στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Μέσα στο σπίτι εξακολουθούν, πάντως, να βρίσκονται προσωπικά αντικείμενα του Γιώργου Μαζωνάκη. Για την τύχη τους δεν έχει ληφθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση, καθώς οι άνθρωποί του θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούν με ένα τέτοιο ζήτημα.

Τα προσωπικά του αντικείμενα και η διαφύλαξη της μνήμης του

Η οικογένεια και οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στον Γιώργο Μαζωνάκη έχουν ως προτεραιότητα αυτή την περίοδο να διαχειριστούν το πένθος τους. Για τον λόγο αυτό, οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τα προσωπικά αντικείμενα που παραμένουν στην κατοικία της Βούλας μετατίθεται για αργότερα.

Όπως επισημαίνεται, το συγκεκριμένο θέμα θα εξεταστεί «σε δεύτερο χρόνο», όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και οι δικοί του άνθρωποι θα είναι σε θέση να αποφασίσουν πώς θα διαχειριστούν όσα άφησε πίσω του.

Εκείνο που θεωρείται δεδομένο από το περιβάλλον του είναι ότι τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι του θα φροντίσουν ώστε η μνήμη του να παραμείνει ζωντανή και να μην ξεχαστεί.Την ίδια στιγμή, η οικογένεια εξακολουθεί να παρακολουθεί μέσω του νομικού της εκπροσώπου την πορεία της δικαστικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου στο ιατρείο του Κολωνακίου.

Από τη νομική πλευρά καθίσταται επίσης σαφές ότι δεν πρόκειται να μείνουν χωρίς αντίδραση τυχόν ανακριβείς αναφορές γύρω από την υπόθεση. Εφόσον διατυπωθούν ισχυρισμοί που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προαναγγέλλονται άμεσες ενέργειες.

Τρεις εβδομάδες μετά την απώλεια, οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη επιλέγουν έτσι να παραμένουν μακριά από δημόσιες εμφανίσεις και τοποθετήσεις, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη τους για την αγάπη που, όπως αναφέρουν, εξακολουθεί να δείχνει ο κόσμος στο παιδί τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου