Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Μέγαρα: Νεκρός Ρομά μετά από πυροβολισμούς

Προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά

8 Δεκεμβρίου 2022 22:45
Συναγερμός στα Μέγαρα: Νεκρός Ρομά μετά από πυροβολισμούς
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 21:20, στο Βλυχό Μεγάρων, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά.

Έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου. Με ιδία μέσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Για την ώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε. Ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει δεχθεί πυρά από καραμπίνα.

περιπολικό Μέγαρα

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί επεισόδια στην περιοχή με ομάδες Ρομά που πυρπόλησαν και ένα όχημα, ενώ στον Κορυδαλλό έβαλαν φωτιά μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: «Ό, τι έκανε στο παιδί μου θα κάνω εγώ στο δικό του...» - Σοκάρει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά

Πυροβολισμός 16χρονου στη Θεσσαλονίκη: Απόδοση Δικαιοσύνης με προφυλάκιση του αστυνομικού ειδάλλως… βεντέτα, είναι το «μήνυμα» που έστειλε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που δίνει μάχη για τη ζωή του ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του από αστυνομικό.

Όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο θα πρέπει να προφυλακιστεί, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει βεντέτα, με τα παιδιά του άνδρα της ΔΙΑΣ να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πατέρας του 16χρονου στις κάμερες:

«Λίγα κάναμε. Μετά θα γίνουν πιο πολλά και πιο άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο, δεν ξέρω και ‘γω πού θα φτάσω.

Έχει δυο παιδιά αυτός (σ.σ. ο αστυνομικός) και εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του; Μόνο άμα με πάρει ο Θεός.

Μεγαλώνει δυο παιδιά. Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει και αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα κάνω στο παιδί του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share