Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (8/12)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

8 Δεκεμβρίου 2022 07:23
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (8/12)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη 8/12! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Ενώ, η μητέρα του πατρός Αντωνίου, του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, «σπάει» τη σιωπή της αποκλειστικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη και απαντά για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της, όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε μαύρος σάκος με 15 κιλά χρυσαφικά - Σήμερα ανοίγει η θυρίδα στη Χίο που παρέμενε κλειστή από τον Αύγουστο (Video)

Μέσα σε ένα μαύρο σάκο βρέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου 15 κιλά χρυσαφικά. Στον σάκο φαίνεται να υπήρχαν βέρες, σταυροί, δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια, με την αξία του χρυσού να ανέρχεται σε 500 ευρώ το κιλό και το σύνολο να σκαρφαλώνει στις 7.500 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι στη δομή στον Κολωνό έχουν βρεθεί 350.000 ευρώ σε μετρητά, 279 βέρες αξίας 120.000 και 500.000 ευρώ σε μία θυρίδα. Σήμερα μάλιστα θα ανοίξει η θυρίδα που υπάρχει στη Χίο και παραμένει κλειστή από τον Αύγουστο.

Πριν λίγες μέρες η Πρεσβυτέρα πήγε στη δομή για να πάρει τα πράγματά της. Η παρουσία της εκεί ήταν νόμιμη καθώς σε βάρος τους δεν υπάρχει κάποια εισαγγελική απαγόρευση. Ενώ, θύμα ανάρμοστων σχολίων και προπηλακισμού έπεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος, Παντελεήμων γιατί κάποιοι τον πέρασαν για τον πατέρα Αντώνιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share