Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του πατρός Αντωνίου! «Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τη θυρίδα στο όνομά της (Video)

«Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό»

7 Δεκεμβρίου 2022 16:48
Κιβωτός του Κόσμου: «Έσπασε» τη σιωπή της η μητέρα του πατρός Αντωνίου! «Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τη θυρίδα στο όνομά της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα του πατρός Αντωνίου, του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, «σπάει» τη σιωπή της αποκλειστικά στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη και απαντά για τη θυρίδα σε τράπεζα της Χίου, που ήταν τόσο στο όνομά της, όσο και στο όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω θυρίδα επρόκειτο να ανοίξει σήμερα, παρουσία της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εκεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εκατομμυρίων ευρώ, που ψάχνουν οι Αρχές.

«Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα...»

Η δημοσιογράφος τη συνάντησε σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή, όπου ζει τα τελευταία 24ωρα. «Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…»

Η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον σύντομο διάλογο με τη δημοσιογράφο, παραδέχεται τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της. «Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά» πρόσθεσε στη Ρένα Κουβελιώτη.

«Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» κατέληξε η ηλικιωμένη μητέρα του πατρός Αντωνίου στον Alpha.

Κιβωτός του Κόσμου: Επίθεση σε Μητροπολίτη που τον πέρασαν για... τον πατέρα Αντώνιο - Του φώναζαν πως «κακοποιούσε τα παιδιά» (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: Θύμα ανάρμοστων σχολίων και προπηλακισμού έπεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος, Παντελεήμων γιατί κάποιοι τον πέρασαν για τον πατέρα Αντώνιο. Παράλληλα, το T-live και ο Ιάσονας Τσόλης εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος στην καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Μητροπολίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όταν στο διπλανό τραπέζι μια παρέα άρχισε να τον προσβάλλει και να σχολιάζει πως «κακοποιούσε τα παιδιά». Η παρέα, που τον είχε μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο, έφυγε από το εστιατόριο και την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητό του τον ακολούθησε με μηχανάκια. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share