Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Επίθεση σε Μητροπολίτη που τον πέρασαν για... τον πατέρα Αντώνιο - Του φώναζαν πως «κακοποιούσε τα παιδιά» (Video)

Αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον από το εστιατόριο που έτρωγε

7 Δεκεμβρίου 2022 14:54
Κιβωτός του Κόσμου: Επίθεση σε Μητροπολίτη που τον πέρασαν για... τον πατέρα Αντώνιο - Του φώναζαν πως «κακοποιούσε τα παιδιά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κιβωτός του Κόσμου: Θύμα ανάρμοστων σχολίων και προπηλακισμού έπεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος, Παντελεήμων γιατί κάποιοι τον πέρασαν για τον πατέρα Αντώνιο. Παράλληλα, το T-live και ο Ιάσονας Τσόλης εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος στην καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Μητροπολίτης έτρωγε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όταν στο διπλανό τραπέζι μια παρέα άρχισε να τον προσβάλλει και να σχολιάζει πως «κακοποιούσε τα παιδιά». Η παρέα, που τον είχε μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο, έφυγε από το εστιατόριο και την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητό του τον ακολούθησε με μηχανάκια. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση.

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Η πρεσβυτέρα μού είπε να καθαρίζω για να ταπεινωθώ» - Νέες καταγγελίες (Video)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις συμπεριφορές που αντιμετώπισαν άνθρωποι - εθελοντές που πήγαν να στηρίξουν την Οργάνωση. Παράλληλα, εντός της δομής του Βόλου λειτουργούσε... σφαγείο όπου 15χρονα αγόρια έκαναν τους εκδορείς.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Βάνα Πατσιαβού, εθελόντρια, μοιράστηκε την επαφή που είχε με την «Κιβωτό» και την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

«Η ιστορία μου με την ‘Κιβωτό’ είναι μικρή και πικρή. Είναι χαρακτηριστικό και το θυμάμαι, φεύγοντας από τον Κολωνό και πηγαίνοντας στη δουλειά μου, είχα πάθει ένα κόλλημα με τον στίχο ‘καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ. Ήταν απογοητευτικό».

«Θα καθαρίζεις για να ταπεινωθείς»

Η ίδια πήγε στη δομή του Κολωνού με σκοπό να μάθει στα παιδιά γράμματα καθώς το επάγγελμά της ήταν αντίστοιχο. Ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε, ήταν η πρεσβυτέρα.

«Έρχομαι σε επαφή μαζί της, της έδωσα το βιογραφικό μου και αφού το είδε, με έναν απαξιωτικό τρόπο μου λέει ‘αν θέλετε να έρχεστε κάθε Σάββατο και Κυριακή να σφουγγαρίστε τους χιτώνες και τις κουζίνες’. Ήταν απαξιωτικό όχι επειδή θα καθάριζα αλλά γιατί όταν τη ρώτησα γιατί να κάνω αυτό αφού μπορώ να προσφέρω σε έναν άλλον τομέα, η απάντησή της ήταν ‘για να ταπεινωθείς’».

Η κ. Πατσιαβού σημειώνει:

«Από τη συζήτηση που είχαμε, αντιλήφθηκα ότι η γυναικά είναι επιεικώς αμόρφωτη. Άνθρωπος που μπορεί να αντιληφθεί τι γίνεται εκεί μέσα, διώκεται».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share