Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024

Βιαμός 12χρονης στον Κολωνό: Έφυγε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη και τα αδέλφια της - Το κορίτσι κλαίει συχνά και ζητά τη μητέρα του

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που «φωτογραφίζει» ο 53χρονος - Ποια η σχέση της μητέρας της ανήλικης

30 Νοεμβρίου 2022 13:51
Βιαμός 12χρονης στον Κολωνό: Έφυγε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη και τα αδέλφια της - Το κορίτσι κλαίει συχνά και ζητά τη μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. Η ανήλικη και τα αδελφάκια της έφυγαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έφυγε από τα δικαστήρια ακόμη ένας κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου μετά από 1,5 μήνα, που παρέμειναν στο «Χαμόγελο του παιδιού», η 12χρονη και τα πέντε ανήλικα αδέλφια της επιστρέφουν στην οικογένεια τους.

Από χθες το βραδύ τα παιδιά είναι στην αγκαλιά της γιαγιάς και της θείας τους με απόφαση και της εισαγγελίας ανήλικων. Σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογία της 12χρονης είναι πολύ κακή.

Κλαίει συχνά και ζητά τη μητέρα της. Υπενθυμίζουμε πως η μητέρα των παιδιών έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Επιπλέον, έχει κάνει αίτημα αποφυλάκισης όμως δεν έχει υπάρξει ακόμη απόφαση. Την ίδια ώρα, στον Κολωνό, ο πατέρας και τα δυο ενήλικα αδέλφια της οικογένειας, σκέφτονται το ενδεχόμενο να αλλάξουν στέγη, να πάνε σε άλλη περιοχή, καθώς εκεί έχουν στιγματιστεί.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που «φωτογραφίζει» ο 53χρονος - Ποια η σχέση της μητέρας της ανήλικης (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη συνέχεια της χθεσινής 23/11 αποκλειστικής πληροφορίας, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που φαίνεται να εμπλέκει ο 53χρονος ως τον πρώτο βιαστή της 12χρονης, πριν την γνωρίσει ο ίδιος.

Παράλληλα, ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό που του είχαν σταλεί διαδικτυακά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 53χρονου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης ενώ δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή, φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ.

Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί. Ουσιαστικά, ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού και όπως όλα δείχνουν μπαίνει και άλλο πρόσωπο στο κάδρο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις ποκλειστικές πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρία Τσοχαντάρη:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share