Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέος κύκλος συλλήψεων εν όψει - Τα άτομα που αγόρασαν φωτογραφίες της ανήλικης και ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. (video)

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις Αρχές

18 Νοεμβρίου 2022 23:39
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέος κύκλος συλλήψεων εν όψει - Τα άτομα που αγόρασαν φωτογραφίες της ανήλικης και ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ακόμα τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν φτάσει στα ίχνη δέκα ατόμων, που φέρονται να αγόρασαν υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσα από το προφίλ της 12χρονης στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Όπως αποκάλυψε επίσης ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News», δύο άτομα φαίνεται πως είχαν πληρώσει για να παρακολουθήσουν live υλικό του ανήλικου κοριτσιού μέσω ειδικής εφαρμογής live streaming και είχαν πληρώσει μέσω κάρτας paysafe.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Ποινική δίωξη στον «Μιχάλη» - 57χρονος από τα Δυτικά Προάστια πίσω από τα προφίλ (video)

Τρεις νέες συλλήψεις

Σε βάρος νέων τριών ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Τα πρόσωπα των τριών ανδρών είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον των παιδοψυχολόγων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 35χρονος ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον τρεις φορές τη 12χρονη, ήταν ο μόνος που δεν είχε προσέλθει αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κόρινθο, εργαζόταν σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, είχε προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου υποστηρίζοντας ότι τον Ιούνιο του 2022 απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στη 12χρονη. Τότε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε αρνηθεί ότι συναντήθηκε μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο δεν εργαζόταν στην εταιρεία και φαίνεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στην Κόρινθο από όπου κατάγεται.

Ο 55χρονος ήταν υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τροφίμων, πατέρας ενός παιδιού και είχε προσέλθει αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ο άνδρας που ήταν παράλληλα προπονητής mini ποδοσφαίρου 5Χ5 σε ενήλικες, είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε μέσω blindchat με κορίτσι που πιθανότατα ήταν η 12χρονη, όπως είχε πει όμως δεν τη συνάντησε ποτέ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 55χρονος είχε επαφή δύο φορές με το 12χρονο κορίτσι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share