Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος με περιοριστικός όρους 60χρονος κατηγορούμενος - Τι υποστήριξε στην απολογία του (Video)

Παραδέχτηκε πως έστειλε συνολικά 45 ευρώ

25 Νοεμβρίου 2022 13:20
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος με περιοριστικός όρους 60χρονος κατηγορούμενος - Τι υποστήριξε στην απολογία του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έφυγε από τα δικαστήρια ακόμη ένας κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Παράλληλα, αυτό είναι το νέο πρόσωπο που «φωτογραφίζει» ο 53χρονος!

Ο 60χρονος συνταξιούχος βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με υποχρέωση εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος, στην απολογία του , αρνήθηκε τις κατηγορίες τονίζοντας πως δεν συναντήθηκε ποτέ από κοντά με τη 12χρονη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως συνομιλώντας με το προφίλ της 12χρονης, του ανέφερε πως είναι 17 χρόνων, και πως ποτέ δεν θα αναζητούσε φωτογραφίες από ένα παιδί 12 ετών. Πρόσθεσε δε πως ο συνομιλητής του παρέπεμπε σε άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και όχι 12 ετών.

Παραδέχτηκε πως έστειλε μικρό συνολικό ποσό, συνολικά 45 ευρώ, το οποίο υποστήριξε πως έστειλε μετά από πίεση που δέχτηκε από το προφίλ της 12χρονης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μάρτυρας "κλειδι" «καίει» τον 53χρονο για τον οίκο ανοχής - «Όταν τον είδα στην τηλεόραση...» (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού και τον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να πήγαινε τη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος έφερε στο «φως» το Star. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα άτομα που αγόρασαν φωτογραφίες της ανήλικης και ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την ανήλικη, ακόμα μια γυναίκα «καίει» τον Ηλία Μίχο με την κατάθεσή της. Η γυναίκα που «καίει» τον 53χρονο κατηγορούμενο για τον οίκο ανοχής είναι εκείνη που μισθώνει και το ακίνητο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατάθεσή της δίνει νέα στοιχεία για την έρευνα.

Λίγες ώρες μετά, η μικρούλα επιβεβαίωσε στις αρχές, στην τρίτη της κατάθεση, ότι ο Μίχος την οδηγούσε σε ραντεβού σε συγκεκριμένο οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού. Η γυναίκα αποκάλυψε και το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον οίκο ανοχής.

«Τον Μάιο του 2022 πήγα στο στούντιο για να πάρω το ενοίκιο των 300 ευρώ και τότε είδα έναν άντρα να βγαίνει από τον οίκο. Μετά από λίγο βρήκε μία κοπέλα, η οποία μου φάνηκε πολύ κάτω των 18 ετών και μου έκανε τεράστια εντύπωση.

Όταν είδα στην τηλεόραση τον Μίχο, ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτός ο άνδρας που είδα τον Μάιο να βγαίνει από τον οίκο ανοχής .Ο Μίχος μόλις με είδε στα δικαστήρια "πάγωσε"», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, το στούντιο εδώ και έξι χρόνια το εκμεταλλεύεται ένα άτομο με το όνομα Β., ο οποίος και το διαχειρίζεται.

Το πρόσωπο «κλειδί» στον οίκο ανοχής

Η 12χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο Μίχος στον οικο ανοχής χτυπούσε το κουδούνι και του άνοιγε ένας άνδρας. Το κορίτσι τον περιέγραψε, ενώ μετέφερε και τα λόγια του συγκεκριμένου άντρα στον Μίχο: «Τι κάνεις ρε, αυτή είναι μικρή και θα μπλέξουμε», φέρεται να είπε.

Οι αστυνομικοί καλούν σε καταθέσεις τις γυναίκες που δουλεύουν στον οίκο ανοχής. Από τα όσα έχουν πει προκύπτει ότι ο 53χρονος είχε πάρει όλα τα μέτρα για να μην δουν το κορίτσι, εκτός από τον άντρα που περιέγραψε το παιδί.

«Όλες συζητήσαμε το θέμα όταν το είδαμε στις ειδήσεις. Μιλήσαμε και για το κορίτσι. Ποτέ καμία από εμάς δεν έχει δει κορίτσι τόσο μικρό να μπαίνει μέσα σε οίκο. Εμείς ζητάμε ταυτότητα όταν βλέπουμε κορίτσια που μοιάζουν πιο μικρά. Στο σαλόνι, όταν μπαίνει κάποιος, υπάρχει κάποια γυναίκα που κάνει υπηρεσία και βλέπει ποιος μπαίνει», ισχυρίζεται ιερόδουλη.

Τα ραντεβού στον οίκο ανοχής

Το κορίτσι στην κατάθεσή του περιέγραψε ασύλληπτες καταστάσεις σε σχέση με τους πελάτες και τον οίκο ανοχής:

Ερώτηση: Ήξερες ότι θα πάτε εκεί;

12χρονη: Μου το έλεγε (σ.σ Μίχος ).

Ερώτηση: Πώς σου το έλεγε;

12χρονη: Ότι θα πάμε στο μ...

Ερώτηση: Τι σου είχε πει;

12χρονη: Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες.

Ερώτηση: Είχες βρεθεί με κάποιους μέσα στο αυτοκίνητο και μετά πήγατε στον οίκο ανοχής;

12χρονη: Ναι.

Έρχονται συλλήψεις και για το live streaming

Για οσους δεν ήθελαν απευθείας επαφές, ο Μίχος είχε άλλη λύση. Άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο του κοριτσιού. Ο φάκελος με τα ονόματα του έκαναν live streaming είναι ηδη στα χέρια της ανακρίτριας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share