Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λάβρος ο Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν ανέχομαι ρατσιστικά σχόλια - Θα διαγράφονται λογαριασμοί...» (photo)

Απάντησε σε όσους του χρεώνουν λογοκρισία στα social media

18 Νοεμβρίου 2022 20:12
Λάβρος ο Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν ανέχομαι ρατσιστικά σχόλια - Θα διαγράφονται λογαριασμοί...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια φορτισμένη και συνάμα τόσο δίκαιη ανάρτηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου προκειμέμου να απαντήσει σε όσους τον κατηγόρησαν για λογοκρισία.

Συγκεκριμένα, κάποιοι φαίνεται πώς τον κατηγόρησαν ότι σβήνει τα σχόλιά τους κάτω από τις αναρτήσεις του στα social media, με τον ίδιο να απαντά ότι διαγράφει μόνο ρατσιστικά και υποτιμητικά σχόλια και ότι ουδέποτε λογόκρινε κανέναν.

Δείτε επίσης: Και το όνομα αυτής... κακοκαιρία «Fobos»: Πώς και πότε θα επηρεάσει την Ελλάδα - Πού θα βρέξει (video)

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι, επειδή τέθηκε θέμα λογοκρισίας στη σελίδα μου από κάποια άτομα θα ήθελα να σας πω, πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι είναι στην συγκεκριμένη μετεοπαρέα εδώ και χρόνια! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ-ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ όμως σχόλια που έχουν σχέση με άλλους λαούς-έθνη-κοινωνικές ομάδες αλλά και γενικά με την εξωτερική εμφάνιση, χρώμα, κοινωνική θέση, σεξουαλική προτίμηση (ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η' ΖΩΑ) και οτιδήποτε άπτεται της διαφορετικότητας ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ και πόσο μάλλον ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑΙ διαγράφονται και θα διαγράφονται αμέσως μαζί μ' αυτούς που τα γράφουν!!. Η συγκεκριμένη σελίδα έγινε για να ενώνει ανθρώπους ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΡΘΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και όχι να χωρίζει!!! Το θέμα αυτής της σελίδας ειναι η αγάπη μας για αυτό που λέγεται ΚΑΙΡΟΣ!! Οσοι δεν συμφωνούν με τα παραπάνω το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αποχωρήσουν!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Αναρτηση Σακη Αρναουτογλου

«SOS για πλημμυρικά φαινόμενα - Στεγνή η Αττική μέχρι και...»: Σαφής και σκληρή προειδοποίηση από τον Γιάννη Καλλιάνο

«Κόλαφος» ο Γιάννης Καλλιάνος για την επερχόμενη κακοκαιρία, που εισέρχεται από απόψε (18/11) στη χώρα. Ο γνωστός μετεωρολόγος, μιλώντας στη εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφέρθηκε στο όνομα «Fobos», που δόθηκε στο νέο καιρικό σύστημα που περνά από την Ελλάδα, ωστόσο επεσήμανε πως δε χρειάζεται πανικός, ειδικά όσον αφορά την Αττική.

Ειδικότερα, η Αθήνα τόνισε πως ίσως να μη δει καν σταγόνα βροχής μέχρι τη Δευτέρα (21/11), όμως ακραία φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, εκπέμποντας «SOS» για τους κατοίκους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share