Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (3/11)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

3 Νοεμβρίου 2022 07:24
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (3/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη 3/11! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο, μέσα από την εκπομπή του Mega "Κοινωνία Ώρα Mega".

Ενώ, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα.

«Βαριά» καμπάνα του Γιάννη Καλλιάνου: «Όλη η χώρα θα σκεπαστεί από...»

Ο Γιάννης Καλλιάνος χτυπά για ακόμη μια φορά το «καμπανάκι» για τον καιρό, τονίζοντας πως τις επόμενες μέρες, και δη το Σαββατοκύριακο, η χώρα μας θα «σκεπαστεί» από ακραία φαινόμενα.

Για αρχή, πάντως, όπως αναφέρει, αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη (3/11) σε ολόκληρη τη χώρα, αφού οι αραιές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας σε Επτάνησα, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο δε θα απασχολήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία από 16 – 28 βαθμούς και τους ανέμους στα 2 – 4 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία από 14 – 25 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 4 μποφόρ.

Την Παρασκευή (4/11) ο καιρός θα αρχίσει να επιδεινώνεται ωστόσο η ζέστη θα παραμείνει, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται σε όλη την χώρα το Σάββατο (5/11), με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share