Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής ταμπουρώθηκε σε θάλαμο και απειλούσε να ανατινάξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Η απόφαση των γιατρών να του δώσουν εξιτήριο, όχι μόνο δεν του άρεσε αλλά τον οδήγησε στα άκρα

30 Οκτωβρίου 2022 17:56
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής ταμπουρώθηκε σε θάλαμο και απειλούσε να ανατινάξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασθενής κλειδώθηκε σε θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και με τα λόγια του, προκάλεσε πανικό tο απόγευμα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: «Άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει»: Σάλος στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενή που σερνόταν στο πάτωμα

Η απόφαση των γιατρών να του δώσουν εξιτήριο, όχι μόνο δεν του άρεσε αλλά τον οδήγησε στα άκρα. Ο ασθενής ταμπουρώθηκε σε θάλαμο, μέσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και άρχισε να απειλεί πως αν οι γιατροί δεν αλλάξουν την απόφασή τους, ο ίδιος θα ανατίναζε το νοσοκομείο. Τη λύση έδωσαν λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έσπευσαν να διαχειριστούν την κατάσταση, μπροστά στους έκπληκτους γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου ένας 65χρονος ταμπουρώθηκε στον θάλαμό του και απειλούσε πως θα ανατινάξει το νοσοκομείο! Ο λόγος; Οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει πως θα του έδιναν εξιτήριο, με τον ίδιο να θεωρεί πως έπρεπε να συνεχίσει να νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου».

Στο νοσοκομείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου επιχείρησαν να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα και το επεισόδιο να λάβει τέλος. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος και δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις των αστυνομικών.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ασθενής ταμπουρώθηκε σε θάλαμο και απειλούσε να ανατινάξει το νοσοκομείο Παπαγεωργίου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Μετά από κάποια ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να εισέλθουν στον θάλαμο. Στη θέα των αστυνομικών ο… ατίθασος ασθενής δήλωσε πως θα παραμείνει ήρεμος και δεν θα δημιουργήσει άλλο επεισόδιο.

Καταγγελία για κακομεταχείρηση ασθενή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης: «Νοσοκόμες έδεσαν στο κρεβάτι με γάζες τον πατέρα μου και τον γρονθοκόπησαν» (Video)

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης μέσω επιστολής του στον Υπουργό Υγείας. Όπως ισχυρίζεται μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο 98χρονος πατέρας τουκακοποιήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκη, όταν νοσηλεύτηκε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «αυτό που θέλω να διευκρινίσω σε πρώτη φάση πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν αφορά στο σύνολο των ιατρών και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Αφορά κάποιους επίορκους.

Ο πατέρας μου είναι 98 χρονών, είναι πολύ ήσυχος, και το μόνο που τόλμησε να κάνει –επειδή τον είχαν γυμνό από τη μέση και κάτω- είναι να ζητήσει να φορέσει την πυτζάμα του επειδή κρύωνε. Σηκώθηκε μόνος του να την πάρει.

Γύρισεπίσω και βλέπει δύο νοσοκόμες να βάζουν κάγκελα στο κρεβάτι και να αρχίζουν να τον δένουν. Τους ρώτησε γιατί τον δένουν, τράβηξε το χέρι του, προσπαθώντας να μην τον δέσουν. Τότε άρχισε μία από τις δύο νοσοκόμες να τον γρονθοκοπεί. Η δεξιά του πλευρά είναι μελανιασμένη. Αυτό το πράγμα δεν μπορούσα να το διανοηθώ».

«Μου είπε 18 ώρες μετά πως αν δεν ερχόμουν να τον πάρω, δεν ξέρει αν θα ζούσε» πρόσθεσε με εμφανή αγανάκτηση ο Νίκος Ασλανίδης.

Δες όλα όσα υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο γνωστός δημοσιογράφος:

Η ανάρτηση του Νίκου Ασλανίδη στο facebook:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share