Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Δυστυχώς: Ανακοίνωσε την δυσάρεστη ανατροπή με τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου! «Μην περιμένετε να...»

Μεγάλη προσοχή!

13 Οκτωβρίου 2022 08:27
Δυστυχώς: Ανακοίνωσε την δυσάρεστη ανατροπή με τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου! «Μην περιμένετε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καιρός αλλάζει. Μπορεί να βρέξει ή να υπάρξουν καταιγίδες. Το δελτίο καιρού είναι από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι την Πέμπτη θα έχει νεφώσεις στα βορειοδυτικά και στη συνέχεια στα νότια της χώρας. Το πρωί θα υπάρχουν περισσότερες νεφώσεις, ενώ λίγη ηλιοφάνεια αναμένεται στα ανατολικά της χώρας και στην Αττική.

Ωστόσο, στη δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Στο βόρειο Ιόνιο και τη δυτική Μακεδονία θα βρέξει έντονα, ενώ στη Φλώρινα και την Πέλλα θα σημειωθούν βροχές.

Οι νεφώσεις θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Κυκλάδων, από το μεσημέρι. Περισσότερες βροχές θα σημειωθούν στη βορειοδυτική Ελλάδα. Από το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το πρωί του Σαββάτου θα σημειωθούν εντονότερες βροχές στη βορειοδυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στο Ιόνιο Πέλαγος και βόρειοι στο Αιγαίο Πέλαγος. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι 25 βαθμοί στα ηπειρωτικά, 22 στο Αιγαίο και 24 στο Ιόνιο. στους 26 βαθμούς στα νότια της Πελοποννήσου.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και από το απόγευμα οι συννεφιές θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιές οι οποίες θα ενταθούν από το μεσημέρι και μετά και θα πέσουν οι πρώτες βροχές στο ΒΔ κομμάτι κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 14 εως 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή οι νεφώσεις θα κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά εκτός από την Θράκη. Βροχές και καταιγίδες θα έχουμε στο Ιόνιο και στην Δυτική Ελλάδα γενικότερα. Βροχές θα έχουμε και στην Αττική. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο αστάθεια θα έχουμε στην αν. Στερεά στην Εύβοια στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία στους 22 στα κεντρικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα βελτιωθεί, ενω φαινόμενα θα έχουμε σε Κρήτη και ανατολικότερα όπως στην Κύπρο. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς.

Τη Δευτέρα επιστρέφει παντού ο ήλιος και λίγα φαινόμενα θα έχουμε στην Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share