Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μας «γονάτισε» η Κάρμεν Ρουγγέρη - Η εξομολόγησή της για την μάχη με τον καρκίνο: «Έχασα τον κόσμο γύρω μου - Σκέφτηκα ότι...»

Μίλησε και για την απώλεια των γονιών της

1 Σεπτεμβρίου 2022 14:15
Μας «γονάτισε» η Κάρμεν Ρουγγέρη - Η εξομολόγησή της για την μάχη με τον καρκίνο: «Έχασα τον κόσμο γύρω μου - Σκέφτηκα ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι μία γυναίκα που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής χάρη στο ατού της και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 1/9 και μίλησε "ανοιχτά" για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα.

Αναφέρθηκε αρχικά στην απώλεια των γονιών της, που ήταν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, ενώ επισήμανε και την μάχη της με τον καρκίνο, την οποία κέρδισε πολύ εύκολα.

Δείτε επίσης: Δεν είναι απ' την Ελλάδα: Αυτή είναι η καταγωγή της Κάρμεν Ρουγγέρη!

Οι δηλώσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου. Έβλεπα στον δρόμο κάποιον να του μοιάζει και έτρεμα. Και μετά με τη μανούλα μου το ίδιο. Δεν ήμουν στην κηδεία της, γιατί ήμουν στο εξωτερικό. Είναι καλύτερα για μένα γιατί δεν την είδα νεκρή, την έχω στο νου μου ζωντανή και γλυκιά όπως ήταν. Και τον πατέρα μου δεν τον είδα νεκρό, γιατί μπαίνοντας στην εκκλησία και αντικρίζοντας το φέρετρο λιποθύμησα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την περιπέτεια της υγείας της: «Σκέφτηκα και μπόρεσα να το ξεπεράσω πολύ εύκολα ότι μεγάλωσα, έκανα τα παιδιά μου, άφησα το στίγμα μου στην ανθρωπότητα και ότι όπως όλος ο κόσμος είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή θα τελειώσει».

«Στην τελευταία δουλειά...»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκε καλεσμένη στο «Love it» την Τετάρτη 13/7 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στη νέα σειρά το ΣΚΑΙ, «Γλυκάνισος», αλλά και για τις παραστάσεις του Περσέα για τα μικρά παιδιά.

«Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου (ο χώρος της τηλεόρασης). Κατ’ αρχήν είμαι ευγνώμων και με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά. Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις» έκλεισε η Κάρμεν Ρουγγέρη δίχως να αναφέρει το όνομα της σειράς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share