Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν είναι απ' την Ελλάδα: Αυτή είναι η καταγωγή της Κάρμεν Ρουγγέρη!

Δεν είχαμε ιδέα!

5 Απριλίου 2022 14:26
Δεν είναι απ' την Ελλάδα: Αυτή είναι η καταγωγή της Κάρμεν Ρουγγέρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν αγάπησε την γιαγιά Κικίτσα από τη σειρά «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» την οποία υποδύθηκε με απόλυτη επιτυχία η Κάρμεν Ρουγγέρη;

Η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, καθώς εδώ και χρόνια ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις για του μικρούς μας «φίλους».

Δείτε επίσης: Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Η ίδια γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1944 στην Καλλιθέα, ωστόσο η καταγωγή της δεν είναι από την Ελλάδα!

Κάρμεν Ρουγγέρη

Ο πατέρας της ήταν Ιταλός εκπαιδευτικός και η μητέρα της Ελληνίδα, ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή. Η ιταλική της καταγωγή συνδέεται και με τη μόρφωσή της, καθώς εκτός από τραγούδι και θέατρο σπούδασε και όπερα στην Περούτζα.

Αποκάλυψη σοκ για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" από την Κάρμεν Ρουγγέρη!

Η σειρά του Mega "Δέκα λεπτά κήρυγμα" είχε αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό! Βέβαια η Κάρμεν Ρουγγέρη πολλά χρόνια μετά έκανε μια αποκάλυψη σοκ για την σειρά και το τι συνέβαινε τότε! Θα πάθετε πλάκα: Πώς είναι σήμερα η Μαριλένα από την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Αποκάλυψε ένα περιστατικό από τη σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα” που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Πώς νιώθετε που ο κόσμος σας μιλάει ακόμα γι’ αυτά τα σίριαλ;

Δέκα λεπτά κήρυγμα Κάρμεν Ρουγγέρη αποκάλυψη

Πάρα πολύ. Παίρνω τρομερή αγάπη από τον κόσμο και δίνω. Οι μεγάλοι με ταυτίζουν με την ηλικία τους, με τη γιαγιά, οι μικροί θα ήθελαν να έχουν μια τέτοια γιαγιά, έτσι μου λένε. Οι νεαροί, επειδή έχουν μεγαλώσει με το “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, έχει τύχει να με βουτάνε στο δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά, ιδίως οι νέοι 23-24 χρονών. Φωτίζεται το πρόσωπό τους όταν με βλέπουν.

Θυμάστε κάποιο περιστατικό από εκείνες τις κωμωδίες;

Θυμάμαι στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” ένα επεισόδιο για το κάπνισμα, το άγχος και το παιδί. Εγώ είχα δηλώσει ότι είμαι αντικαπνίστρια. Μου στέλνουν λοιπόν το σενάριο ότι πρέπει να καπνίσει ακόμη και η Κικίτσα, η ηρωίδα που ενσάρκωνα. Πήγα στο γύρισμα και τους είπα «εγώ να περάσω στα παιδιά ότι περνάει το άγχος με το τσιγάρο, αποκλείεται». Τους είπα ότι φεύγω αυτή τη στιγμή από το σίριαλ. Και μετά με φώναξαν και μου είπαν ότι θα αλλάξουν το σενάριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share