Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: «Θρίλερ» με την άγνωστη «λευκή ουσία»! Αποκλεισμένη η περιοχή - Μεταβαίνει λόχος Πυρηνικής-Χημικής Άμυνας στο σημείο (Video)

Για φορτίο «hot cargo» μιλούν οι ειδικοί με την Πυροσβεστική να επισημαίνει πως η περιοχή έχει υψηλό πυροθερμικό φορτίο

17 Ιουλίου 2022 09:37
Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: «Θρίλερ» με την άγνωστη «λευκή ουσία»! Αποκλεισμένη η περιοχή - Μεταβαίνει λόχος Πυρηνικής-Χημικής Άμυνας στο σημείο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Μεγάλη ανησυχία επικρατεί από το πρωί της Κυριακής για το υλικό που μετέφερε το αεροσκάφος Antonov με το 8μελές πλήρωμα το οποίο συνετρίβη κοντά στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής είναι σοκαριστικές, καθώς γίνεται σαφές ότι το αεροσκάφος πρακτικά εξαφανίστηκε. Στο σημείο έχει βρεθεί λευκή ουσία άγνωστης προέλευσή.

Όπως μετέδωσε στο OPEN η Γεωργία Γαρατζιώτη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές θα διατεθεί τμήμα του ειδικού διακλαδικό ου λόχου πυρηνικής βιολογικής χρήσης του ΓΕΕΘΑ με 14 άτομα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι ακριβώς είδους πυρομαχικό μετέφερε το αεροσκάφος. Ωστόσο σημειώνεται ότι είναι επικίνδυνο υλικό και έχει δοθεί ισχυρή σύσταση οι κάτοικοι να κλείσουν τις πόρτες και να μη μετακινηθούν κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς υπάρχει ανησυχία μέχρι να φτάσει στο σημείο ειδικοί και να εξακριβωθεί τι είδους επικίνδυνο υλικό είναι αυτό.

Η μετακίνηση θα γίνει με σινούκ από τα Μέγαρα και θα ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό ενώ ήδη στην περιοχή από τις 5:00 το πρωί έχουμε μεταβεί δύο ομάδες πυροτεχνουργών και περιμένουν να ολοκληρώσει το drone.

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο! Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης - «Ωχ ωχ Παναγία μου έπεσε»

Τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους Antonov περίπου 40 χλμ από το αεροδρόμιο της Καβάλας καταγράφει βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι της περιοχής.

Στο βίντεο, οι κάτοικοι αγωνιούν για την τύχη του αεροσκάφους, καθώς διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την πορεία του.

«Πού πάει;» ρωτάει μια γυναίκα για να πάρει την απάντηση ότι όπως πηγαίνει θα πέσει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά βλέπουν μια μεγάλη έκρηξη. «Έπεσε» διαπιστώνουν.

«Αχ Παναγία μου έπεσε, λες να έχει σπίτια εκεί;», ακούγεται.

Βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους όπως την κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής:

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κάτοικος της περιοχής που καταγράφει την πτώση του αεροσκάφος λέει «πήρε φωτιά ο κινητήρας», ενώ λίγο αργότερα ακούγεται να λέει μήπως «πηγαίνει Καβάλα για προσγείωση;». Ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο το αεροσκάφος είναι φλεγόμενο και έχει καθοδική πορεία.

Στο επόμενο βίντεο κάτοικοι στο Παλαιοχώρι Καβάλας έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς μετά την πτώση του αεροσκάφος κατά στην περιοχή τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share