Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο! Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης - «Ωχ ωχ Παναγία μου έπεσε»

Η μοιραία στροφή 180 μοιρών

17 Ιουλίου 2022 07:23
Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο! Η συγκλονιστική στιγμή της πτώσης - «Ωχ ωχ Παναγία μου έπεσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους Antonov περίπου 40 χλμ από το αεροδρόμιο της Καβάλας καταγράφει βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι της περιοχής.

Στο βίντεο, οι κάτοικοι αγωνιούν για την τύχη του αεροσκάφους, καθώς διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την πορεία του.

«Πού πάει;» ρωτάει μια γυναίκα για να πάρει την απάντηση ότι όπως πηγαίνει θα πέσει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά βλέπουν μια μεγάλη έκρηξη. «Έπεσε» διαπιστώνουν.

«Αχ Παναγία μου έπεσε, λες να έχει σπίτια εκεί;», ακούγεται.

Βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους όπως την κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής:

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κάτοικος της περιοχής που καταγράφει την πτώση του αεροσκάφος λέει «πήρε φωτιά ο κινητήρας», ενώ λίγο αργότερα ακούγεται να λέει μήπως «πηγαίνει Καβάλα για προσγείωση;». Ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο το αεροσκάφος είναι φλεγόμενο και έχει καθοδική πορεία.

Στο επόμενο βίντεο κάτοικοι στο Παλαιοχώρι Καβάλας έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς μετά την πτώση του αεροσκάφος κατά στην περιοχή τους.

Η πορεία του αεροσκάφους τύπου Antonov λίγο πριν τη συντριβή στην Καβάλα

Στροφή 180 μοιρών, την ώρα που πετούσε πάνω από την θάλασσα κοντά στο όρος Αθως με κατεύθυνση της Χρυσούπολη πραγματοποίησε το αεροσκάφος τύπου Antonov το οποίο κατέπεσε κοντά στο Παλαιοχώρι Καβάλας. Στο flightradar24.com καταγράφηκε η πορεία του αεροσκάφους, το οποίο μετά από φωτιά που ξέσπασε στον δεξί κινητήρα του, συνετρίβη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στις 22:48 ο πιλότος του Antonov εξέπεμψε σήμα κινδύνου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Χρυσούπολης.

Η πορεία του αεροσκάφους λίγο πτιν την συντριβή

Τελικά το αεροσκάφος δεν έφτασε έως το αεροδρόμιο και το σήμα του χάθηκε από το ραντάρ πριν καταφέρει να φτάσει στο αεροδρόμιο, καθώς κατέπεσε φλεγόμενο πέριξ του οικισμού Παλαιοχωρίου Καβάλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share