Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Χαλασμός στο κέντρο και στα νότια προάστια της Αθήνας – Ποτάμια οι δρόμοι στου Ζωγράφου και στην Ηλιούπολη

Πλημμύρισαν οι δρόμοι

14 Ιουνίου 2022 20:35
Χαλασμός στο κέντρο και στα νότια προάστια της Αθήνας – Ποτάμια οι δρόμοι στου Ζωγράφου και στην Ηλιούπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άνοιξαν οι ουρανοί» λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο και στα νότια προάστια της Αθήνας.

Η ξαφνική βροχόπτωση ξέσπασε σε περιοχές στο κέντρο της πόλης, ενώ με μεγάλη ένταση τα φαινόμενα «χτύπησαν» τα νότια προάστια.

Δείτε επίσης: Καλπάζει η εγκληματικότητα: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστείες σε Ελληνικό και Γλυφάδα

ποτάμι ηλιούπολη

Σε περιοχές όπως του Ζωγράφου και η Ηλιούπολη οι δρόμοι πλημμύρισαν από την ξαφνική νεροποντή με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Μάλιστα για κάποια λεπτά έπεσε και χαλάζι κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, με την οδήγηση να γίνεται... επικίνδυνη άσκηση.

Καιρός - Κακοκαιρία Genesis: Πλημμύρισαν σπίτια και κόπηκαν δρόμοι στην Ορεστιάδα (Videos)

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Genesis από την Ορεστιάδα, με τα χωριά Νεοχώρι και Λεπτή να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς πολλά σπίτια πλημμύρισαν από την καταρρακτώδη βροχή και περιουσίες καταστράφηκαν.

Αναλυτικά ο Καιρός σήμερα 12/6: Συνεχίζει να ταλαιπωρεί η Genesis με βροχές και ισχυρούς ανέμους - Νέα προειδοποίηση από Αρναούτογλου και Καλλιάνο για το τέλος του τριημέρου



Όπως αναφέρει το evros-news.gr, ο όγκος της βροχής ήταν τεράστιος, με αποτέλεσμα να «κοπούν» στη μέση οι δρόμοι σε σημεία του επαρχιακού δικτύου και συγκεκριμένα από τον Βάλτο προς Νεοχώρι, αλλά και μέσα στη Λεπτή προς Παταγή, Αμπελάκια και αντίστροφα.

Στην Λεπτή σπίτια πλημμύρισαν και κρύφτηκαν στις λάσπες, όπως μία ταβέρνα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία και υπέστη σημαντικές ζημιές, αφού στο σημείο εκείνο το νερό μπήκε μέσα και σε πολλά ακόμα σπίτια του χωριού. Στο σημείο εκείνο διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο προς Ορεστιάδα αλλά και Παταγή, Αμπελάκια και το χωριό «κόπηκε» στα δύο.

Η Πυροσβεστική και συνεργεία του δήμου Ορεστιάδας μαζί με τους κατοίκους, προσπαθούσαν να γλιτώσουν ότι μπορούν και τώρα άπαντες μετρούν τις πληγές τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share