Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε βενζινάδικο - Σε σοκ ο υπάλληλος

Μία σύλληψη

29 Μαΐου 2022 14:24
Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε βενζινάδικο - Σε σοκ ο υπάλληλος
(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην αστυνομία για περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24.news, το επεισόδιο έγινε σε βενζινάδικο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος του πρατηρίου δέχτηκε επίθεση από δύο δράστες οι οποίοι τον χτύπησαν. Μέχρι στιγμής οι λόγοι είναι άγνωστοι. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και ο ένας εκ των δύο συνελήφθη.

Σε σοκ βρίσκεται ο υπάλληλος του πρατηρίου.

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε βενζινάδικο - Σε σοκ ο υπάλληλος
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Πάτρα: Έρχονται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τον Δασκαλάκη

Παίρνει φωτιά το θρίλερ στην Πάτρα, λίγες μέρες πριν δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα για τους θανάτους των παιδιών. Ο Μάνος Δασκαλάκης επανεμφανίστηκε μετά από ένα και πλέον μήνα…

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει με μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Την κατέθεσε στην Πάτρα με αφορμή την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς και τα όσα ακολούθησαν. Ο 30χρονος μιλάει για κλοπή εγγράφων αλλά και για την τσάντα της κόρης του Τζωρτζίνας που δολοφονήθηκε τον περασμένο Γενάρη με κεταμίνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με στενούς συγγενείς της, που την ενημερώνουν για τις εξελίξεις.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share