Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Έρχονται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τον Δασκαλάκη

Περνά στην αντεπίθεση ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα

28 Μαΐου 2022 16:37
Πάτρα: Έρχονται μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από τον Δασκαλάκη
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παίρνει φωτιά το θρίλερ στην Πάτρα, λίγες μέρες πριν δοθούν στη δημοσιότητα τα πορίσματα για τους θανάτους των παιδιών. Ο Μάνος Δασκαλάκης επανεμφανίστηκε μετά από ένα και πλέον μήνα…

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιστρέφει με μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Την κατέθεσε στην Πάτρα με αφορμή την είσοδο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς και τα όσα ακολούθησαν. Ο 30χρονος μιλάει για κλοπή εγγράφων αλλά και για την τσάντα της κόρης του Τζωρτζίνας που δολοφονήθηκε τον περασμένο Γενάρη με κεταμίνη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με στενούς συγγενείς της, που την ενημερώνουν για τις εξελίξεις.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων κατέθεσε στην Ασφάλεια Πατρών, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Πάτρα: Έξαλλη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Με ποιο δικαίωμα..." - Νέες αποκαλύψεις (video)

Έξαλλη είναι η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς όπως καταγγέλλουν, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, μπήκε σπίτι και πήρε παράνομα την τσάντα. Την ίδια στιγμή, ανατριχίλα προκαλεί το σημείωμα της Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε στο MEGA για τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένειά της στον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, καθώς όπως είπε πήρε την τσάντα και χαρτιά της Τζωρτζίνας. Στην τσάντα αυτή ίσως να βρέθηκε και το σημείωμα όπου η Τζωρτζίνα περιγράφει τη μαμά της ως «κακιά».

Μάλιστα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε πως κατέθεσε στην Αστυνομία και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο έφτασαν, προκειμένου να εντοπιστούν τα στοιχεία του ατόμου αυτού.

Ανέφερε επίσης πως δεν ήταν μόνος, αλλά είχε κι άλλα άτομα μαζί του. Το σπίτι στο οποίο μπήκε είναι αυτό της σπιτονοικοκυράς, στον πρώτο όροφο, στο οποίο υπήρχαν αντικείμενα της Τζωρτζίνας.

«Είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι»

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε και αυτός στο MEGA στο «Χαμογέλα και Πάλι!» απαντώντας στην μήνυση.

«Είναι νομικά σπανιότατο να μην γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος ότι τα διαμερίσματα δεν ανήκουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε την διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιόν λόγο δεν θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία. Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρηκε δημοσιογράφος και όχι εγώ» ανέφερε.

Υποστήριξε πως «ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτοί που μπήκαν στο σπίτι».

«Ξέρω πολύ καλά ποιος πήρε την τσάντα»

Απαντώντας στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του MEGA.

«Να απαντήσω στον κ. Θεοδωρόπουλο σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή σας. Όταν πήγα εγώ το πρωί στο σπίτι, και είδα τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, τού είπα ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία, ήταν έκπληκτος, μου λέει έχει χαθεί η τσάντα του παιδιού, ξέρω πολύ καλά ποιος πήρε την τσάντα του παιδιού. Με ενημέρωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού είναι ανοιχτή και ότι υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιος και στο σπίτι της 69χρονης αλλά και στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου.

Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια και μας συνέστησαν να μείνουμε έξω από το σπίτι, προκειμένου να μην μπει κανείς. Να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, για ποιόν λόγο μπήκαν στο σπίτι 1.15 το βράδυ και αφαίρεσαν τα αντικείμενα της ανιψιάς μου; Με ποιό δικαίωμα πήραν την τσάντα της; Εμείς εάν θέλαμε να κρύψουμε κάτι δεν θα μπαίναμε να την πάρουμε;» είπε η αδερφή της Ρούλας.

Είπε επίσης πως «είναι η τσάντα της 1ης δημοτικού της μικρής και κανένας δεν ξέρει γιατί την πήραν. Ήταν ένα ποδήλατο, η τσάντα, και κάποια πράγματα που είχαν αφήσει τα παιδιά όσο ζούσε η Ευγενία Κούτρα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για διάρρηξη του σπιτιού. Η Ρούλα δεν ανέβαινε στο σπίτι, εάν το έκανε ο Μάνος, είναι δική του δουλειά. Εγώ ήμουν σε συνεννόηση όλη τη νύχτα με την αστυνομία που μου είπαν να τους ενημερώσω εάν γίνει κάτι. Εγώ ενημέρωσα μόλις είδα τον κ. Λέων και ήρθε η αστυνομία, και ο ίδιος δεν γνώριζε για την κλοπή της τσάντας. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Λέων δεν ήταν εκεί. Η απόφαση για το σπίτι θα βγει την Δευτέρα. Πώς είναι κληρονόμοι, εάν δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς; κανείς δεν έχει κάνει».

«Η Ρούλα θα το μάθει οταν με πάρει τηλέφωνο, αλλά και το έχει μάθει από την τηλεόραση. Ο κύριος που βγήκε από το σπίτι το βράδυ βγήκε και κρατούσε έναν πάκο με χαρτιά. Δεν ξέρω πού είναι τα κλειδιά του σπιτιού. Εμείς κάνουμε μήνυση για την κλοπή της τσάντας και όχι για την είσοδο των δικηγόρων στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς», κατέληξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share