Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξέλιξη "βόμβα" - Πάτρα: Το αναισθητικό κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων

30 Μαρτίου 2022 17:17
Εξέλιξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αναισθητικό κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News στο MEGA.

Τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται πιθανότατα έως αύριο, έπειτα από ανάλυση σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.


Όπως ωστόσο ανέφερε το MEGA, πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το ζήτημα φαίνεται πλέον να είναι αν η συγκεκριμένη ουσία έχει προκαλέσει είτε κάποια παρενέργεια, είτε έχει επιφέρει θάνατο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να βρεθεί πώς χορηθηκε η ουσία αυτή στο άτυχο κοριτσάκι.

«Μια μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά» ανέφερε σχετικά ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης, μιλώντας στην εκπομπή.

Εξέλιξη 'βόμβα' - Πάτρα: Το αναισθητικό κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: "Πήγε το παιδί για ορό και...": Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της θείας της 33χρονης μητέρας (video)

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα η θεία της 33χρονης μητέρας κάνει αποκαλύψεις. Παράλληλα, νέα αποκάλυψη "σοκ" έκανε για τη τραγική υπόθεση και ο Γρηγόρης Λέων

«Να την πάρω και να της πω τι; Συλλυπητήρια; Δεν μπορώ. Μου φαίνεται πολύ τραγικό να πάρεις μία γυναίκα και να της πεις τι; Κάνε υπομονή! Εντάξει στο πρώτο παιδί λες υπομονή, έχεις και τα άλλα παιδάκια σου, αλλά όταν είναι τρία είναι λίγο βαρύ, όπως και να το κάνουμε» ανέφερε αρχικά η θεία της 33χρονης μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως αποκαλύπτει η θεία της Ρούλας, όσες φορές είδε τα τρία αγγελούδια ήταν χαρούμενα και περιποιημένα. «Εγώ δεν είδα παιδάκια μελαγχολικά. Δεν έβλεπα παιδάκια ταλαιπωρημένα, να είναι αδιάφορα, γιατί το παιδί όταν το βλέπεις καταλαβαίνεις αν έχει πρόβλημα από τα μάτια. Ήταν γελαστά παιδάκια, πανέξυπνα».

Η θεία υποστηρίζει ότι ο θάνατος της Μαλένας συγκλόνισε τη μάνα. «Ήταν στενοχωρημένη πολύ, από τις δύο κουβέντες που πρόλαβα να της πω. Ήταν αυτό το θέμα, ότι το παιδί πήγε για ορό και ξαφνικά πέθανε. Μας είχαν πει ότι έχει μόνο ένα καρκινικό κύτταρο κι εγώ είχα μείνει. Όταν βλέπεις ένα παιδί που είναι φυσιολογικό, εγώ τους είπα ότι πρέπει να μάθουν από τι πέθανε! Τους είδα πολύ στενοχωρημένους» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα είπε στο T-live όταν έμαθε για τους θανάτους της Ίριδας και της Τζωρτζίνας δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει, ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα ακούγονται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share