Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Άγριο ξέσπασμα Κουσουλού: «Σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει όλα ΛΑΘΟΣ»

Η νέα του ανάρτηση

22 Μαρτίου 2022 17:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Άγριο ξέσπασμα Κουσουλού: «Σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει όλα ΛΑΘΟΣ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με νέα ανάρτησή του επιστρέφει στην καθημερινή του επικοινωνία με τους φίλους του Twitter, ο Πέτρος Κουσουλός, αναφερόμενος φυσικά για μία ακόμη φορά την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα αποκάλυψε όλα ο Κουσουλός - «Είναι τριπλή παιδοκτονία, η υπόθεση έχει λήξει»

Η επαφή του δημοσιογράφου με το κοινό του μέσα από τα social media, είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Το τελευταίο διάστημα αφορά σχεδόν εξ’ όλοκλήρου το θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ερωτήσεις, σχόλια ακόμα και οργισμένα μηνύματα για τα αναπάντητα γιατί που γεννούνται μέσα από αυτή την υπόθεση, συνοδεύουν τα hashtags #Πάτρα #PKousoulos και #Staralithies.
Πριν από λίγη ώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος επανήλθε με μία ακόμα ανάρτηση-“βόμβα” , στο Twitter, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, δηλώνοντας:
“Συγκρατείστε αυτό! Σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει όλα ΛΑΘΟΣ!”

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο πατέρας μετέφερε τα όργανα του παιδιού μέσα σε κουβά - Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για το θρίλερ

Αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι συλλήψεις, σύμφωνα με τις Αρχές, έπειτα από ένταλμα της εισαγγελίας.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα έγινε γνωστό πως μετά το θάνατο του βρέφους, ο πατέρας μετέφερε μόνος του στα Ιωάννινα τα όργανα, κάτι που δεν συνηθίζεται σε καμία περίπτωση!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share