Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τσουνάμι» εξελίξεων! Ένταλμα σύλληψης μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα - Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχει στο «στόχο» η ΕΛΑΣ

Ποιους «φωτογραφίζουν» - «Δένουν» την υπόθεση

22 Μαρτίου 2022 11:44
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τσουνάμι» εξελίξεων! Ένταλμα σύλληψης μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα - Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχει στο «στόχο» η ΕΛΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε μια νέα είδηση «βόμβα» σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, συνδέθηκε εκ νέου με το «Πρωινό» και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα εδώ τις καθοριστικές μαρτυρίες και τις ομοιότητες με... τα Γλυκά Νερά!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το Ανθρωποκτονιών δεν περιμένει το πόρισμα ιατροδικαστών και αρχών, καθώς έχει βγάλει ήδη το δικό του ασφαλές συμπέρασμα. Μάλιστα αναφέρεται πως μέσα στα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα, θα εκδώσει και ένταλμα σύλληψης.

«Μετ’ επιτάσεως διαρρέεται πως το ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ μπροστά στις έρευνες από τους ιατροδικαστές. Ενδέχεται να μην περιμένει τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Έχει φτάσει σε ακλόνητο συμπέρασμα που του παρέχει τη δυνατότητα να εκδώσει ένταλμα», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχει στο «στόχο» η ΕΛΑΣ

Τρία πρόσωπα έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της έρευνας για το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί ακόμα να μην έχουν βρεθεί τα στοιχεία που να οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα περί εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν σχηματίσει «καθαρή εικόνα» για όλα όσα έχουν συμβεί.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τρία άτομα, τα οποία φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση. Τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν κληθεί ακόμα για κατάθεση από την ΕΛ.ΑΣ., κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα. Επίσης, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν κομβικές ημερομηνίες που αφορούν στις περιόδους των τριών θανάτων. Μάλιστα, εξετάζεται η σχέση της μητέρας και του πατέρα των παιδιών. Εάν η σχέση τους είχε διαρραγεί για κάποιο διάστημα και πότε. Και βέβαια εάν αυτή η διάρρηξη των σχέσεων μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από γιατρούς που συνδέονται με τους τρεις θανάτους, δηλαδή τους θεράποντες ιατρούς των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για «παράξενες» συμπεριφορές της μητέρας, η οποία ακόμα δεν έχει κληθεί για κατάθεση.

Η Αστυνομία περιμένει να πάρει στα χέρια της τα πορίσματα των ιατροδικαστών και ακολούθως να καλέσει τη μητέρα για κατάθεση, προκειμένου να δει εάν προκύπτουν αντιφάσεις ή κενά.

Αυτό που περιμένει η ΕΛ.ΑΣ. είναι το πόρισμα της άτυπης επιτροπής πραγματογνωμόνων που έχει συσταθεί για τη διερεύνηση του θανάτου της Μαλένας, όπως και το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το τελευταίο εκτιμάται ότι είναι αυτό που θα ξεκλειδώσει την έρευνα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εάν δείξει εγκληματική ενέργεια, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τα επόμενα 24ωρα. Την ίδια ώρα ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδουν ότι «οι συλλήψεις είναι θέμα ωρών ή ημερών», προσθέτοντας ότι «η έρευνα είναι σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος και σίγουρα πρέπει πρώτα να πάρουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα από τα πορίσματα των ειδικών».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share