ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: «Έχουμε φωτογραφίες ανηλίκων από το τηλέφωνό του» λέει ο Αλί

Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: «Έχουμε φωτογραφίες ανηλίκων από το τηλέφωνό του» λέει ο Αλί
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλονίτη μίλησε ο 27χρονος Aλί που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν φοβάται, απλά έχει κουραστεί με αυτή την ιστορία και αυτό που θέλει είναι να την τελειώσει.

Δείτε επίσης: Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: Επεισοδιακή συνεδρίαση – «Γιατί δεν έχει κάνει εγχείρηση;» ρώτησε ο Κούγιας για τη Τζεφ Μοντάνα

«Εντάξει, καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη και σήμερα δεν έδωσε πολλά περιθώρια στην υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη να πει αυτά που είπε και την προηγούμενη φορά. Λογικό είναι ο Αλέξης Κούγιας να υποστηρίζει ότι λέω ψέματα. Προσπαθεί να σώσει τον πελάτη του.

Μετά από τόσα χρόνια η υπεράσπιση του Λιγνάδη δεν μπορεί να θάψει όσα έχει κάνει. Έχουμε στα χέρια μας στοιχεία από τις δικογραφίες, με φωτογραφίες ανηλίκων από το τηλέφωνο του κατηγορούμενου. Αν μπορούσα να του μιλήσω, δεν θα του έλεγα τίποτα», είπε αρχικά ο 2χρονος Αλί.

Ο Αλί συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω φοβηθεί, έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία και ήρθε η ώρα να τελειώσει όλο αυτό. Έχω ξεκινήσει έναν “πόλεμο” με κάποιον που ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα στη φόρα εδώ και χρόνια. Έκανα την πρώτη μήνυση, αφού η δική μου υπόθεση δεν ήταν παραγεγραμμένη και μπράβο στα παιδιά που βγήκαν και λένε την αλήθεια».

Δείτε το σχετικό βίντεo:




 
 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου