Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ηγουμενίτσα: Κατέληξε ο άνδρας που καιγόταν ζωντανός σε νεκροταφείο - Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό του

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία

21 Ιανουαρίου 2022 13:17
Ηγουμενίτσα: Κατέληξε ο άνδρας που καιγόταν ζωντανός σε νεκροταφείο - Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός ηλικιωμένου άνδρα μέσα στο νεκροταφείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έβαλε τέλος στη ζωή του ανάβοντας φωτιά στον εαυτό του.

Η σορός του παραμένει στο σημείο του νεκροταφείου για την ώρα, ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής από τα Γιάννενα για τη νεκροψία.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Μαρούσι: Συναγερμός για φωτιά σε εστιατόριο - Καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα!

φωτια-μαρουσι

Συναγερμός σήμανε περί τις 04:00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά σε κατάστημα εστίασης στο Μαρούσι. Ενώ, παρανάλωμα του πυρός έγινε χθες το πρωί ένα σχολικό λεωφορείο στον Δήμο Ερυμάνθειας στην Αχαΐα.

H φωτιά ξέσπασε σε εστιατόριο στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών και στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη πυρόσβεσης. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής ζήτησαν από τους κατοίκους παρακείμενων κατοικιών να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, καθώς ο καπνός στο σημείο ήταν ιδιαίτερα πυκνός.

Η ίδια η κατάσβεση ήταν δύσκολη καθώς υπήρξαν αναζωπυρώσεις, όπως μετέφερε το Mega, και χρειάστηκε η χρήση γερανοφόρου.

Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από τη φωτιά, που έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο. Σύμφωνα με το OPEN, όμως, το εστιατόριο έχει καεί ολοσχερώς. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά

τροχαιο-φωτια

Ένα τροχαίο ατύχημα, στο ύψος της Χαλυβουργικής, προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου το πρωί της Παρασκευής. Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ έπιασε φωτιά. Ενώ, ένας 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στην παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Όπως ήταν λογικό, διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, καθώς αποκαταστάθηκε μετά τις 8:50. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα από την έκταση της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πριν την άφιξη των δυνάμεων στο σημείο είχε καταφτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε έναν τραυματία από το τροχαίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share