Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκηνές Αποκάλυψης - Ηγουμενίτσα: Άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε νεκροταφείο

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους

21 Ιανουαρίου 2022 11:05
Σκηνές Αποκάλυψης - Ηγουμενίτσα: Άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα σε νεκροταφείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συνέβη λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, 60χρονος άνδρας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες μέσα στον χώρο του νεκροταφείου της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα.

Παράνομο νεκροταφείο: Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα - Οι καταγγελίες πατέρα βρέφους! (video)

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

νεκροταφειο-ηγουμενιτσα

Απίστευτο περιστατικό στην Ηγουμενίτσα: Ασθενοφόρο μετέφερε... 320 κιλά χασίς!

Μπλόκο σε ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών, το οποίο μετέφερε περίπου 320 κιλά χασίς, πραγματοποίησαν αστυνομικοί στις 11:00 το πρωί στην είσοδο της Εγνατίας οδού στην Ηγουμενίτσα.

Το ασθενοφόρο κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και το σταμάτησαν για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν την πόρτα είδαν τους σάκους με την ινδική κάνναβη. Ο ημεδαπός 41χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σοκ στην Κω: 54χρονος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού έξω από νεκροταφείο!

Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση είναι ένας 54χρονος άνδρας κάτοικος της Κω, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο γυναίκες στον χώρο του νεκροταφείου του νησιού.

νεκροταφειο-ηγουμενιτσα

Σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr, τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στις 17 και 21 Ιανουαρίου του 2019. Στην πρώτη περίπτωση προσπάθησε να εξαναγκάσει το θύμα σε σεξουαλική επαφή με άσκηση σωματικής βίας. Αφού την αγκάλιασε, την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα στο νεκροταφείο, την έριξε στο έδαφος, της έπιασε το στήθος, της έγλειψε τον λαιμό και το στήθος, την τράβηξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη γδύσει με σκοπό να την εξαναγκάσει σε συνουσία, ενώ εκείνη όλη την ώρα αντιστεκόταν, τον απωθούσε με τα χέρια της και φώναζε, αναφέρει η καταγγελία. Εμφανίστηκε όμως τρίτο άτομο στο δρόμο και έτσι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Στην δεύτερη περίπτωση, την ώρα που το θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια, την έσπρωξε προς το βαν του και επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό με προφανή σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, δεν ολοκλήρωσε τη πράξη του ούτε αυτή τη φορά, καθώς το θύμα έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να την ακούσει κάποιος περαστικός και να παρέμβει.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, για τον οποίο όμως αθωώθηκε. Τώρα, στις 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου αντιμέτωπος με τις δύο πιο πρόσφατες κατηγορίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share