Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συνταρακτικές αποκαλύψεις - Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη (Video)

Όλο το παρασκήνιο

3 Ιανουαρίου 2022 13:23
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συνταρακτικές αποκαλύψεις - Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έκανε ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση της διαρροής ερωτικών βίντεο και φωτογραφιών από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής παρουσιάστηκε το τι ακριβώς εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του παρουσιαστή στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, έκανε τη νέα του πρωινή βόλτα μαζί με την σύζυγό του και τον σκύλο τους. Για πρώτη φορά μάλιστα βλέπουμε το πρόσωπο της συζύγου τους.

Δείτε το βίντεο:

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μίλησε» ο υπολογιστής του - Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση διαρροής βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του ροζ βίντεο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών στο εν λόγω υλικό. Παράλληά, χαμός έχει γίνει με την απολογία του παρουσιαστή που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, φέρεται να χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share