Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος ξανά υπό όρους ο παρουσιαστής!

Η απόφαση για το 2ο ροζ βίντεο

28 Δεκεμβρίου 2021 11:15
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος ξανά υπό όρους ο παρουσιαστής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος εκ νέου υπό όρους είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με την απόφαση για την νέα μήνυση να είναι ίδια για τον παρουσιαστή.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, όπως αναφέρει το grtimes.gr, του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες (27/12) απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

"Μου είπε θα με παντρευτεί..."

Εξακολουθεί να κρατείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρότι ο ανακριτής είχε νωρίτερα αποφασίσει ο παρουσιαστής να αφεθεί ελεύθερος υπό περιορισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε ξανά στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης καθώς μια ακόμη γυναίκα τον κατηγορεί ότι ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικό, ερωτικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με το Mega, την νέα αυτή, τρίτη μήνυση εναντίον του την υπέβαλε μία γυναίκα 42 ετών από τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το βράδυ.

Η 42χρονη είδε τον εαυτό της σε βίντεο που γυρίστηκαν κατά την περίοδο από το 2004 μέχρι το 2006 και τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η ίδια βρήκε τα βίντεο σε ελληνική ιστοσελίδα -και όχι διεθνή- που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η 42χρονη κατέθεσε ότι, προκειμένου να την πείσει να τραβήξουν βίντεο, ο Παναγιωτόπουλος της είπε ότι θα την παντρευτεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τακτική που χρησιμοποιούσε.

παναγιωτοπουλος

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Δακούρας, δήλωσε πως «Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος. Δεν ξέρει ποιος, πάντως από το 2019 έπαψε να πράττει τέτοια πράγματα».

Στο μεταξύ, η δικαστική διαδικασία αποκάλυψε πως το άτομο που έκανε τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή. Η ημερομηνία γέννησης, πάντως, που αναφέρεται στο προφίλ ήταν του Παναγιωτόπουλου.

Η τελευταία ανάρτηση που έγινε στον εν λόγω λογαριασμό φαίνεται να είναι μέσα στο 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρήστες της ιστοσελίδας στην οποία βρήκε η μηνύτρια βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο που την απεικονίζει, υποστηρίζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Είναι μετανοιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια. Παραδέχεται την πράξη, όχι αυτά που του καταλογίζουν», λέει ακόμα ο δικηγόρος του παρουσιαστή.

Ο Απόστολος Λύτρας, πάντως, δικηγόρος της 28χρονης που ήταν η δεύτερη μηνύτρια κατά Παναγιωτόπουλου, υποστηρίζει πως υπάρχουν κι άλλα βίντεο τέτοιου περιεχόμενου στο διαδίκτυο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share