Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη - Τι συμβαίνει μετά την αποσωλήνωσή του

Παραμένει στο νοσοκομείο

17 Νοεμβρίου 2021 17:18
Έκτακτες εξελίξεις για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη - Τι συμβαίνει μετά την αποσωλήνωσή του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος κοντεύει δύο μήνες νοσηλείας με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό, αλλά κατάφερε να αποσωληνωθεί, με τα νέα να είναι θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης έχει λάβει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου είχε αποσωληνωθεί και στις 27 του προηγούμενου μήνα, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία.

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν εμβολιάστηκε

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό, διασωληνωμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με τις επόμενες ώρες να είναι αρκετά κρίσιμες.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Εντατική και δίνεται «μάχη», ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Τα ερωτήματα, παράλληλα, δεν είναι λίγα για το λόγο, που δεν είχε εμβολιαστεί ο 70χρονος πολιτικός, ο οποίος δεν ήταν αρνητής σε καμία περίπτωση, αλλά απεναντίας «ωθούσε» το κοινό μέσω των δηλώσεών του στον εμβολιασμό.

Μιλώντας στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, επεσήμανε πως η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη «παραμένει κρίσιμη πλην σταθερή». Παράλληλα τόνισε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε ολοκληρώσει ένα ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, λέγοντας πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Ο ίδιος είπε πως ο κ. Λεβέντης δεν ήταν κατά του εμβολίου και προχωρούσε σε δηλώσεις προτροπής για εμβολιασμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share